Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF-spilleren om sitt spesielle kallenavn: – Det handler om å kjempe

Oppdatert 02/06/2018 klokken 15:19 GMT+2

Felipe Carvalho sier stadig flere kaller han Mr. Boof.

Carvalho

Foto: Eurosport

INTILITY ARENA (Eurosport.no):
Med sin fysiske og oppofrende spillestil har uruguayaneren rukket å bli en publikumsfavoritt på Intility Arena etter at han kom til Vålerenga i vinter.
– Hver kamp er en utfordring og når vi vinner noe så feirer jeg alltid på den måten. Med et «boof». Du skjønner greia, sier Carvalho til Eurosport.no, mens han illustrerer en feiring hvor han strekker knyttneven i været.
Han har registrert at Vålerenga-supporterne liker detaljen. Det runger ofte et «boof» fra de klubbens supporterne når den robuste fotsvarsspilleren er i fokus ute på banen.
– Fansen liker det, og det er viktig for meg. For vi vinner sammen og alle drar i samme retning. Det handler om å kjempe.
Carvalho har scoret to mål så langt i Vålerenga-drakten. Et mot Skeid i cupen og et mot Haugesund i Eliteserien. Ved begge anledninger feiret han mot fansen med en gestikulering med hånden, mens han tydelig bryter ut i et «boof».
– Det kommer helt naturlig. Jeg synes det er litt vanskelig å beskrive hva det egentlig betyr, men det er som lyden. Det kan være at man vinner en duell, at man scorer mål, eller noe helt annet.
Han har hatt kallenavnet Mr. Boof hengende over seg i flere år allerede, men mener at det stadig blir brukt oftere.
– Det startet for lenge siden, men det blir bare vanligere og vanligere. Jeg liker veldig godt kallenavnet, sier Vålerengas nummer fem, som i forrige serierunde spilte sitt første derby i norsk Eliteserien da Vålerenga slo Lillestrøm 1-0 på Intility Arena.
– Det var en herlig kamp med fantastisk atmosfære, sier Felipe Carvalho.
I neste serierunde møter Oslo-klubben serielederne Brann i Bergen.
Se intervju med Carvalho her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame