Populære sporter
All sport
Vis alt

Branns toppscorer sprudler før storkampen: – Endelig

Oppdatert 16/05/2018 klokken 14:06 GMT+2

Steffen Lie Skålevik nyter glade dager som Brann-spiss og serieleder, og håper på flere mål i toppkampen mot Haugesund. Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal tror likevel ikke det blir målfest i Bergen.

Steffen Lie Skålevik

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no): Steffen Lie Skålevik har virkelig fått hull på byllen og står med scoring i to kamper på rad for serieleder Brann.
Foran toppkampen mot Haugesund onsdag på Brann Stadion, er strilen fra Sotra utenfor Bergen sulten på mer.
– Jeg er endelig 100 % skadefri, og føler meg skikkelig lett nå. Vi gleder oss. Jeg håper det blir seier og flere scoringer, sier en sprudlende Skålevik til Eurosport.no.
Brann-spissen ble matchvinner i 1-0-seieren mot Start.
Og 1-0, det er et resultat Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal tror kan være et godt tips når Haugesund kommer på besøk.
– Utgangspunktet er at det er to gjerrige lag som skal krige mot hverandre, Rekdal.
– Jeg blir veldig overrasket hvis det blir scoret mange mål. Det kan fort bli 0-0 lenge, eller 1-0 til et av lagene og et desperat forsøk på å komme tilbake mot slutten av kampen for det andre, men jeg tror nok ikke det blir mange mål i Bergen, sier han.
Eurosport-eksperten får delvis støtte av Brann-trener Lars Arne Nilsen, som ikke vil røpe for mye foran den viktige kampen.
– Det er en tøff motstander. De har vært veldig gode, og er et voksent og klokt lag vi møter. De har litt av de samme ingrediensene som vi har, sier han.
Brann mistet som kjent Taijo Teniste med langtidsskade i helgens 1-0-seier mot Start. I tillegg hangler både Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen og Ruben Kristiansen.
– Det er litt spørsmålstegn i Brann-troppen. De vil være svekket hvis det er flere av de som halter litt som må stå over. Det var mange Brann-spillere som var på tannkjøttet mot slutten av kampen mot Start. Men de vant jo, sier Rekdal.
Brann-trener Nilsen hinter imidlertid om at Kristiansen kan være tilbake på banen allerede onsdag.
– Hvis de får Krisitansen tilbake, så løser det jo ganske mange utfordringer for Brann. Da kan de flytte Rolantsson over på høyreback, så er plutselig forsvarsproblemene løst, sier Eurosport-kommentator Kennneth Fredheim.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame