Populære sporter
All sport
Vis alt

Branns sportssjef går langt i å love nye spillere

Oppdatert 07/08/2018 klokken 08:30 GMT+2

Brann-trener Lars Arne Nilsen ønsker nye spillere for å øke konkurransen i laget. Branns sportssjef går langt i love ham det.

Rune Soltvedt og Lars Arne Nilsen

Foto: Scanpix

  • Se alle oppgjørene i Eliteserien på . Slik skaffer du deg tilgang.
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
I forkant av mandagens oppgjør på Brann Stadion lettet Lars Arne Nilsen på sløret da han snakket med Eurosport. Hadde det vært opp til treneren hadde sønnen, Sivert Heltne Nilsen, fortsatt spilt for bergenserne.
Etter kampen fikk treneren spørsmål fra Eurosport om Brann bør strekke seg noen ekstra meter mens overgangsvinduet er åpent, både for å sikre spillere som allerede er i klubben, og for å skaffe nye spillere.
– Det er ikke mitt bord det, men jeg vil jo gjerne ha mest mulig spillere. Det vil vel alle trenere. Først og fremst vil jeg beholde de vi har, det er de som har bringt oss dit vi er. Så er jeg egentlig strålende fornøyd med den gjengen vi har, og så er det gjerne mulig å få inn en og to som kan gi oss litt konkurranse.
Branns trener sa videre at han etterlyser nysigneringer på enkelte posisjoner for å øke konkurransen blant spillerne.
– I noen posisjoner er det ingen konkurranse og gutta vet de skal spille. Får de skade er vi sårbare. Vi lever med det, men i den ideelle verden har vi litt mer konkurranse og folk på de posisjonene.
Eurosport tok en prat med Rune Soltvedt etter kampen mot Start. Branns sportssjef ønsket ikke å snakke om Heltne Nilsens overgang.
– Jeg kommer ikke til å si noe om det, for nå har vi fokus på de som er her. For oss er det på en måte historie nå, og det er viktig å ha fokus. Vi har mange gode spillere igjen.
Sportssjefen er langt mer villig til å svare på spørsmål om han kan hjelpe Nilsen med flere spillere i sommer.
– Vi jobber jo for det. Vi har en målsetting om å komme styrket ut av hvert overgangsvindu, så vi har fremdeles den målsettingen. Og så har vi solgt unna Jonas, og Sivert er vekke, så da får vi se hva vi får inn da.
Skal klubben sikre seg nye spillere må det skje før 16. august, da overgangsvinduet i norsk fotball stenger natt til denne dagen.
I neste runde i Eliteserien reiser Brann til Molde. Den kampen ser du på Eurosport Player søndag 12. august.
Se hele intervjuet med Branns sportssjef:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame