Etter fire kontraktsforslag har endelig Gilli Rólantsson signert ny kontrakt med Brann. Det bekrefter klubben onsdag. Den nye kontrakten varer frem til 2020-sesongen.
At trener Lars Arne Nilsen signaliserte at han hadde et sterkt ønske om å ha ham med videre, var viktig for at signerte under. Nå ønsker han å være med på å skyte Brann ut i Europa igjen.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
– Vi har en sinnssykt spennende tropp og en spennende sesong i vente. Jeg håper vi kan få utløst det potensialet som finnes her. Dette er den beste troppen vi har hatt i min tid i klubben, sier Rólantsson til klubbens hjemmeside.
Siden overgangen til Brann i 2016 er det blitt 37 kamper i den røde drakten. Sportssjef Rune Soltvedt påpeker at mannen fra Færøyene er blitt en viktig spiller for bergenserne.
– Gilli er anvendelig og løser oppgaven godt enten han spiller på en av backene eller på vingen. Gjennom vinteren har han virkelig vist at han vil - og fortjener - å være med oss videre. Vi tror han kommer til å få en god sesong, sier Soltvedt til klubbens hjemmeside.
Etter det Eurosport erfarer skal Odd ha vist interesse for Rólantsson. Skiensklubben henvendte seg til Brann, men nå er det klart at han blir i Bergen.
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59