• Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
– Jeg lurer på hvilken planet Lars Arne Nilsen er på?
Det sa Eurosports Eliteserie-ekspert etter å ha hørt Lars Arne Nilsen uttale at de først og fremst måtte komme seg blant de tre beste og ut i Europa etter tapet mot Tromsø mandag. Mjøndalen-spilleren mener det er nitrist og defensivt at Brann-yreneren ikke prater om å ta gull.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Før kampen mot Lillestrøm svarer Nilsen på kritikken fra Gauseth i et intervju med BA. Og kritikken preller av Brann-treneren og føler seg noe misforstått.
– Det er helt ok. Hva vi sier i garderoben får ikke dere vite likevel, og hva Gauseth mener om det, er ufattelig lite interessant. Han skal mene sånt, han skal fyre opp. Men han greier ikke fyre opp meg, overhodet ikke, forteller til BA.
Brann-treneren tror spillerne vil totalt sett være fornøyde om de blir topp tre, selv om de vil bli skuffet om gullet skulle ryke. Nilsen påpeker at det ikke er vits i å snakke, det viktigste er å levere på fotballbanen.
– Topp tre er fantastisk bra. Om vi får spille i Europa og er et topplag, er det en kjempesesong for meg. Det betyr ikke at vi ikke samtidig prøver å ta toppen. Om det er defensivt, får folk mene det, sier Brann-treneren til BA.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player
Se hva Nilsen sa etter kampen mot Tromsø. Saken fortsetter under videoen:
Tidligere Brann-spiller, Vadim Demidov som spilte under Lars Arne Nilsen i sølvsesongen i 2016, sa at han tror Nilsen var rimelig forbannet da han uttalte at de måtte komme seg blant topp tre.
– Han er smart og vet hva han skal si til media. Jeg tror han mener noe annet. Jeg tror han koker innvendig i det intervjuet, sa Demidov.
Tidligere Brann-spiller Erik Huseklepp mener Brann kan takke seg selv for å ikke utnyttet Rosenborgs feilskjær i gullkampen.
– Jeg mener fortsatt at det er forskjell på første halvdel og siste halvdel av sesongen. Men det er lett for når man er i en ny situasjon. Plutselig har man noe å forsvare fremfor noe å angripe. Det er et veldig kjent fotballfenomen, sa han til Eurosport tidligere denne uken.
  • Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23