Jonas Grønner kan være på vei vekk fra Brann. Sunnmørsposten vet at den 24 år gamle midtstopperen er sterkt ønsket av Aalesund og etter det Eurosport.no erfarer er det dialog mellom klubbene.
Branns sportssjef Rune Soltvedt har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse torsdag, mens spillerens agent Stig Lillejord ikke ønsker å kommentere saken.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Lars Bohinen skal ha en ny midtstopper på ønskelisten. Eurosport.no vet at Brann har fått flere henvendelser på 24-åringen tidligere, men at midtstopperen hele tiden har vært lojal til Brann.
Låneavtalen med Molde-stopperen Sonni Nattestad går ut i sommer og spilleren vil da returnere til klubben. Klubben er derfor ute etter å forsterke seg i forsvaret.
– Avtalen vår med Sonni går ut 19. juli. Agenten har gitt beskjed om at Sonni vil prøve seg i Molde. Det tar vi til etterretning og jobber med andre alternativer, sier sportssjef Bjørn Erik Melland til Sunnmørsposten.
Heller ikke Melland ønsker å kommentere opplysningene til Eurosport.no om det er dialog mellom klubbene om Grønner.
24-åringen har slitt med spilletid de siste sesongene og konkurransen på stopperplassen er knalltøff. Vito Wormgoor og Bismar Acosta er Lars Arne Nilsens foretrukne valg på stopperplass. Så langt har Brann kun sluppet inn fem mål denne sesongen. Veien er derfor lang frem til en plass i elleveren.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38