Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spiller må under kniven

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 25/09/2018 klokken 12:22 GMT+2

Ruben Kristiansen har slitt med en trøblete lyske hele sesongen. Nå må han operere for å få bukt med problemet.

Ruben Kristiansen

Foto: Scanpix

Backen har spilt 12 av 23 kamper for Brann i Eliteserien denne sesongen. Gjennom stort sett hele sesongen har han slitt med en «gilmores groin»-skade, som er en plage i lyske- og nedre mageregion.
– Hvis du har hatt strekk før så vet du sikkert hvordan det føles å løpe med. Jeg har håpet at ingen slår ballen bak meg, for om jeg har måttet springe så har det gjort vondt, uttalte Kristiansen til Eurosport.no for noen uker siden.
I sommer hentet bergenserne Thomas Grøgaard fra Odd for å bekle venstrebacken. Det har gitt Kristiansen tid til rehabilitering for lysken, men uten at det har hjulpet.
Derfor har han nå bestilt operasjon hos spesialist i München. Nordlys omtalte saken først.
– Det har i grunn vært blytungt å gjøre alt for å være like godt, eller aller helst, bedre trent enn de andre, når du har vansker med å bevege deg. Men det har jeg klart. Så det skal bli godt å få ting i orden, sier Ruben Kristiansen til avisen.
I slutten av august gjorde 30-åringen det klart at han forlater Brann etter sesongen, etter at kontrakten hans med klubben går ut. Der har han spilt siden 2015, og kunne gjerne tenke seg å runde av med et seriegull.
Med syv kamper igjen å spille ligger Brann fire poeng bak serieleder Rosenborg. I fjerde siste serierunde møter lagene hverandre.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame