Backen har spilt 12 av 23 kamper for Brann i Eliteserien denne sesongen. Gjennom stort sett hele sesongen har han slitt med en «gilmores groin»-skade, som er en plage i lyske- og nedre mageregion.
– Hvis du har hatt strekk før så vet du sikkert hvordan det føles å løpe med. Jeg har håpet at ingen slår ballen bak meg, for om jeg har måttet springe så har det gjort vondt, uttalte Kristiansen til Eurosport.no for noen uker siden.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
I sommer hentet bergenserne Thomas Grøgaard fra Odd for å bekle venstrebacken. Det har gitt Kristiansen tid til rehabilitering for lysken, men uten at det har hjulpet.
Derfor har han nå bestilt operasjon hos spesialist i München. Nordlys omtalte saken først.
– Det har i grunn vært blytungt å gjøre alt for å være like godt, eller aller helst, bedre trent enn de andre, når du har vansker med å bevege deg. Men det har jeg klart. Så det skal bli godt å få ting i orden, sier Ruben Kristiansen til avisen.
I slutten av august gjorde 30-åringen det klart at han forlater Brann etter sesongen, etter at kontrakten hans med klubben går ut. Der har han spilt siden 2015, og kunne gjerne tenke seg å runde av med et seriegull.
Med syv kamper igjen å spille ligger Brann fire poeng bak serieleder Rosenborg. I fjerde siste serierunde møter lagene hverandre.
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37