Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spiller forlater klubben gratis

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 22/08/2018 klokken 16:33 GMT+2

Ruben Kristiansen har bekreftet overfor Brann-ledelsen at han er ferdig i klubben etter sesongen. Han er allerede i samtaler med ny klubb.

Ruben Kristiansen

Foto: Scanpix

Det bekrefter spilleren overfor Nordlys, som meldte nyheten først.
Kristiansen er kontraktsløs etter sesongen og har vært i tenkeboksen en stund rundt hvor han skal spilte fra nyttår. Det betyr at han uansett skal bidra i Bergens-lagets gullkamp denne høstsesongen.
Overfor samme avis bekrefter backen at han allerede har gått i dialog med Tromsø.
– Ja, vi har snakket sammen, og vet hvor vi står. Ingenting er klart, men jeg har mine tanker om hva som skjer fremover, sier Kristiansen til Nordlys,
Overfor Eurosport.no var han kryptisk på spørsmål om fremtiden fredag.
– Neste år får vi ta da. Nå er det noen kamper igjen. Da handler det om å fullføre sesongen med stil når vi først har begynt så bra, sa han da.
Han har slitt store deler av sesongen med strekk og følt seg begrenset.
– Hvis du har hatt strekk før så vet du sikkert hvordan det føles å løpe med. Jeg har håpet at ingen slår ballen bak meg, for om jeg har måttet springe så har det gjort vondt, sa Kristiansen til Eurosport.no fredag.
30-åringen kommer fra Troms og fikk sin Eliteserie-debut som Tromsø-spiller i 2012. Siden den gang har han spilt for Vålerenga i tillegg til Brann og TIL.
I sommer hentet serielederne Brann både Thomas Grøgaard bra Odd og Jesper Löfgren fra Mjällby i Sverige. Begge kan bekle en back-posisjon.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame