Bodø/Glimt - Brann: 2-2
Brann hadde holdt nullen i ni kamper denne sesongen og hadde kun ett tap før kampen. Men det ønsket Bodø/Glimt å endre på. Bortelaget tok først ledelsen ved Sivert Heltne Nilsen, men kort tid etterpå utlignet Kristian Fardal Opseth for Bodø/Glimt. Etter pausen tok igjen Brann ledelsen, men Glimt utlignet kort tid etterpå.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Det endte 2-2. Etter 4-0-tapet mot Molde forrige kamp ligger nå Brann bare to poeng over Rosenborg på andreplass.
– Det var en tett og jevn kamp, så synes egentlig 2-2 var greit og rettferdig. Det er omtrent like mange sjanser, men det er litt surt når vi leder to ganger og måten vi slipper inn på er litt trist selvfølgelig. Det har vi ikke gjort tidligere og det kan vi ikke gjøre. Vi fikk et poeng, og det var viktig å ikke tape når vi tapte sist kamp. Vi får være sånn ok fornøyd, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen etter kampen.
Dette ble Bodø/Glimts syvende uavgjrort så langt i sesongen. Glimt-trener Kjetil Knutsen var ikke helt fornøyd med å få med seg ett poeng.
– Føler egentlig at vi har nok muligheter til å ta de i dag, men når vi kommer under to ganger mot Brann så er vi i trøbbel. Det er ok, men det for mye uavgjort dessverre, sa han etter kampen.

1-1 til pause

Etter åtte minutter spilt var det Branns Sivert Heltne Nilsen som startet målfesten. Det blir hans andre mål for sesongen. Det var etter en corner etter en døballsituasjon.
– Solid avslutning av Heltne Nilsen, sa Eurosports ekspertkommentator Roger Risholt etter målet.
Men Bodø/Glimt slår tilbake etter 23 minutter. Glimts Kristian Fardal Opseth fikk ballen av Jose Isodoro og setter den mellom beina på Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger og inn i mål.
– Ikke et veldig godt keeper-spill av Radlinger, synes han gjør seg liten, sa Risholt.
Etter halvtimen spilt fikk Brann en stor sjanse ved Peter Orry Larsen på brassespark, men det gikk over mål. Dermed gikk lagene til pause med 1-1.
– Det er greit nok. Vi kommer til sjanser. Er vi litt mer presise i noen av overgangene, så føler jeg vi kan score flere mål. Det var drit å slippe inn en så tidlig, men vi hever oss, sa Glimts Kristian Fardal Opseth til pause.
Saken fortsetter under videoen:

Opseth reddet poeng mot Brann

– Brann-forsvaret sov

Peter Orry Larsen kom igjen til en stor sjanse minutter inn i andre omgang. Han skjøt hardt mot keeper Ricardo Friedrich, men Glimt-keeperen hadde kontroll på den.
Nesten scoring ble det også for hjemmelaget da Layouni kontret på venstre siden og skjøt mot mål. Sahin-Radlinger glapp ballen og skapte en farlig situasjon foran mål.
Men det var ikke før timen var spilt at det andre målet for Brann kom. Et innlegg fra Steffen Lie Skålevik traff Peter Orry Larsen foran Bodø/Glimt målet og han headet den i mål. Det var hans tredje mulighet i kampen.
Men det satte ingen stopper for hjemmelaget som svarte bare minutter senere. Det var målscorer Kristian Fardal Opseth som igjen satte ballen i Brann-målet.
– Langt bakken som tidligere, og Brann-forsvaret sover, sa Roger Risholt.
Ingen av lagene kom til flere scorings-muligheter og kampen endte 2-2.

Poengdeling

– Det var utrolig godt, vil si det var på tide. To fine fremspill og den ene er hvert fall umulig å ikke score på, men det var deilig, sa tomålsscorer Kristian Fardal Ophseth etter kampen.
Målscorer for Brann Peter Orry Larsen var fornøyd med å ta med seg ett poeng hjem.
– Vi har lys på tre, men hva skal jeg si, det er kanskje greit. Det jeg føler Bodø/Glimt skaper er det vi som gir de, så det er litt vår feil at vi ikke tar med oss tre poeng. Alt i alt så tar vi oss med oss ett poeng inn i ferien, og nå skal vi hvile litt og bli klar til høsten, sa Larsen etter kampen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38