FÅ MED DEG ALLE KAMPENE FRA ELITESERIEN MED EUORSPORT PLAYER!
– Jeg opplever Kristiansund som et destruktivt lag. De er ikke her for å spille fotball, sier Kristoffer Barmen til Bergensavisen etter søndagens kamp.
Kampen som endte 1-0 fordel Brann kan beskrives som en fysisk batalje der blant annet Pål Erik Ulvestad måtte ut etter en hodeduell med Sivert Heltne Nilsen. (Se høydepunktene fra kampen i videoen nederst i saken!)
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Det blir ekstremt mange tøffe dueller ut på der. Jeg har aldri vært med på verre, sier Barmen til avisen.
Han var ikke fornøyd med måten motstandern fremstod og kaller det for skittent spill med klyping og filming. 24-åringen erkjenner at han og Brann også har sine triks ute på banen, men at de aldri har vært «så ekstremt».
KBK-trener Christian Michelsen sier til Eurosport.no at han er enig i at det ble en kamp med mange dueller, men vil la Barmen stå for sine egne uttalelser.
– Det er engasjement og fotball er følelser. På en våt gressbane blir det mange dueller av naturlige årsaker. Vi er stolte av den kampen vi gjør på en meget vanskelig bortearena mot et medaljejagende lag. Det tar dem faktisk 100 minutter å få hull på byllen. Er vi litt mer nøye er vi gode nok for å ta dem, men de hadde det lille ekstra denne gangen, sier han og legger til:
– Jeg er enig i at det ble en tøff kamp og vil berømme dommeren som kommer godt ifra den. Det var en tøff kamp mellom to lag som viser at det betyr noe.
Bismar Acosta ble den store helten på Brann stadion da han svingte ballen inn i KBK-feltet syv minutter inne på overtid.
I kampen mot Strømsgodset forrige serierunde scoret Acosta selvmål, slik at seieren røk for Bergens-laget.
Før kampen var Kristiansund det eneste laget Brann aldri hadde slått på Eliteserie-nivå. I fjor tapte rødtrøyene begge kampene mot dagens motstander.

Overtidsmål sikret Brann tre poeng i blodig affære

Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58