• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20!
Etter det Eurosport.no erfarer blir Thomas Grøgaard blir Brann-spiller før overgangsvinduet stenger. Backen har i utgangspunktet signert for rødtrøyene fra og med nyttår, men flytter til Bergen allerede i sommer. Det var TA som først omtalte saken.
24-åringen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse tirsdag, men sa følgende til TA mandag om situasjonen i Odd:
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Jeg forholder meg til kontrakten jeg har, men samtidig har jeg fått beskjed fra Odd om at det blir benken i Eliteserien og spill i 2. divisjon resten av sesongen. Ikke noe galt med 2. divisjon, men når du har spilt lenge i Eliteserien, så er det jo en liten nedtur. Samtidig må jeg understreke at jeg ikke føler meg dårlig eller urettferdig behandlet, fortalte Grøgaard.
Med Grøgaard inn får Brann flere alternativer på backen der Ruben Kristiansen har vært skadeplaget denne sesongen og Gilli Rolantsson stod over kampen mot Molde på grunn av en skade i lysken.
– Jeg er strålende fornøyd med den gjengen jeg har, det er denne gjengen som har tatt oss hit vi er. Vi vet at vi er sårbare for skader og må ha litt tur med tanke på det og karantener, men skal vi ha noe inn så skal det være bedre enn det vi har. Da skal det være kvalitet, sa Lars Arne Nilsen tidligere i august til Eurosport.no.
  • Eliteserien søndag: Se Brann - Sarpsborg 08 klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett intervjuet med Ruben Yttergård Jenssen? Saken fortsetter under videoen:
Grunnen til at Grøgaard kan forlate Odd er at Glimt-back Emil Jonassen er aktuell for en retur til gamleklubben han forlot etter 2015-sesongen. Mandag var han i møte med Fagermo.
– Det virker som om Odd har lyst til at jeg skal komme tilbake nå, og det er også noe jeg ønsker. Vi får se hva som skjer. Jeg er vel like spent som dere, sier han til TA.
Jonassen har slitt litt med spilletid denne sesongen og har kun vært på banen i ni kamper - fem fra start.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20!
Sett denne fra Emil i Eliteserien?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37