Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann fortsatt ubeseiret etter omdiskutert scoring: – Soleklar hands!

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 21/05/2018 klokken 23:51 GMT+2

Frode Kippe var skråsikker på at Branns redningsmål mot LSK aldri skulle vært godkjent.

Brann

Foto: Scanpix

Lillestrøm - Brann 1-1
Ludcinio Marengo ble spilt alene med LSK-keeper Marko Maric etter 83 minutter og chippet elegant i mål, og holdt dermed Branns rekke uten tap ved like.
Men Lillestrøm-spillerne raste etter målet. De mente nemlig at Gilbret Koomson handset i forkant.

– Soleklar hands i forkant

– Vi får et mål mot oss som jeg mener aldri skal være godkjent. Det er en soleklar hands i forkant, sier Frode Kippe til Eurosport.
– Dette ser da ut som hands! Liten tvil om det, sier kommentator Kenneth Fredheim.
Brann-kaptein Vito Wormgoor er ikke enig.
– Nei, jeg tror den var borte i skulderen til Gilbert. Jeg forstår at LSK-spillerne reagerer, men jeg synes ikke det var en hands, sier Wormgoor, som mente Brann burde hatt straffe tidligere i den andre omgangen.
Etter at Brann så tunge ut i store perioder av kampen, klarte Lars Arne Nilsen å legge press på Lillestrøm etter å ha gjennomført byttene sine. Blant annet kom Azar Karadas inn og tilførte de gule og svarte duellstyrke.

Kok på slutten

Ifeanyi Mathew brant til fra distanse etter 35 minutter og sendte ballen via Brann-stopper Vito Wormgoor og i mål bak keeper Samuel Sahin-Radlinger.
Bergens-laget har vært helt urokkelig så langt denne sesongen med åtte seiere og to uavgjorte på sine ti første serierunder. Den ubeiseirede rekken ble dermed holdt ved like mot LSK.
Temperaturen steg i sluttminuttene, og ingen av lagene virket fornøyd med det ene poenget. Blant annet røk kjempene Azar Karadas og Frode Kippe i tottene på hverandre og fikk et gult kort hver.
Etter kampene var ingen av lagene strålende fornøyd med å få med seg ett poeng.
– Vi skulle selvsagt veldig gjerne hatt alle poengene her, men Lillestrøm gjør det vanskelig for oss, sier Karadas etter kampen.
– Vi gjør en god kamp mot Norges beste lag og får med oss ett poeng, sier Kippe.
Saken oppdateres!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame