Lillestrøm - Brann 1-1
Ludcinio Marengo ble spilt alene med LSK-keeper Marko Maric etter 83 minutter og chippet elegant i mål, og holdt dermed Branns rekke uten tap ved like.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Men Lillestrøm-spillerne raste etter målet. De mente nemlig at Gilbret Koomson handset i forkant.

– Soleklar hands i forkant

– Vi får et mål mot oss som jeg mener aldri skal være godkjent. Det er en soleklar hands i forkant, sier Frode Kippe til Eurosport.
– Dette ser da ut som hands! Liten tvil om det, sier kommentator Kenneth Fredheim.
Brann-kaptein Vito Wormgoor er ikke enig.
– Nei, jeg tror den var borte i skulderen til Gilbert. Jeg forstår at LSK-spillerne reagerer, men jeg synes ikke det var en hands, sier Wormgoor, som mente Brann burde hatt straffe tidligere i den andre omgangen.
Etter at Brann så tunge ut i store perioder av kampen, klarte Lars Arne Nilsen å legge press på Lillestrøm etter å ha gjennomført byttene sine. Blant annet kom Azar Karadas inn og tilførte de gule og svarte duellstyrke.

Kok på slutten

Ifeanyi Mathew brant til fra distanse etter 35 minutter og sendte ballen via Brann-stopper Vito Wormgoor og i mål bak keeper Samuel Sahin-Radlinger.
Bergens-laget har vært helt urokkelig så langt denne sesongen med åtte seiere og to uavgjorte på sine ti første serierunder. Den ubeiseirede rekken ble dermed holdt ved like mot LSK.
Temperaturen steg i sluttminuttene, og ingen av lagene virket fornøyd med det ene poenget. Blant annet røk kjempene Azar Karadas og Frode Kippe i tottene på hverandre og fikk et gult kort hver.
Etter kampene var ingen av lagene strålende fornøyd med å få med seg ett poeng.
– Vi skulle selvsagt veldig gjerne hatt alle poengene her, men Lillestrøm gjør det vanskelig for oss, sier Karadas etter kampen.
– Vi gjør en god kamp mot Norges beste lag og får med oss ett poeng, sier Kippe.
Saken oppdateres!
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58