VALLE/OSLO (Eurosport): Branns-spillerne har latt seg berøre av ulykken som fant sted på Nationaltheatret T-banestasjon søndag kveld.
Branns midtbanespiller Fredrik Haugen forteller til Eurosport at han ikke visste noe om det som hadde skjedd da han entret gresset på Intility Arena.
– Vi visste ingenting før kampen. Vi fikk vite det etterpå. Nå håper jeg bare inderlig at det går bra, sa Haugen til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 KLOKKEN 18:04
Kort tid etter at dommeren søndag blåste i fløyen for siste gang, ble spillerne informert om hva som hadde skjedd med Brann-supporteren.
– Jeg fikk vite om det rett etter kampen. Jeg vet ikke så veldig mye om det, men håper inderlig at det går bra.
Branns kaptein Vito Wormgoor har uttalt seg til klubbens nettsider.
– Akkurat nå ble tapet vårt mindre viktig. Jeg håper virkelig dette går bra og at han blir frisk igjen. Vi ønsker ham alt godt.
Brann skriver på sin hjemmeside at klubben er preget etter ulykken. Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, har vært i kontakt med mannens pårørende, og supportere som var til stede på T-banestasjonen.
Mandag åpner klubben dørene for supporterne.
«I samarbeid med Bataljonen inviterer Brann dem som ønsker det til en samling på Stadion mandag ettermiddag fra 17.00 til 19.00 for å kunne snakke sammen etter hendelsen.»
Oslo universitetessykehus melder at mannen er innlagt med alvorlige skader etter påkjørselen.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 KLOKKEN 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 KLOKKEN 17:12