Populære sporter
All sport
Vis alt

Bordeaux-treneren om Bendtner: – Han er blitt en mann

Oppdatert 30/01/2018 klokken 16:18 GMT+1

Gustavo Poyet sier at telefonen hans er varm om dagen og bekrefter at de jobber med å hente en spiss før overgangsvinduet stenger.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

Bordeaux er på spissjakt og tidligere tirsdag ble det meldt at Nicklas Bendtner er ønsket i klubben.
Etter trening tirsdag slo franskmennenes trener Gustavo Poyet av en prat med den franske avisen Sod Ouest der han kommenterte jakten på en ny spiss før overgangsvinduet stenger onsdag.
– Telefonen er varm, sier Poyet.

– Han er blitt en mann

Nå går den uruguyanske treneren langt i å bekrefte Bordeauxs interesse for fjorårets toppscorer i Eliteserien og har fått med seg danskens forvandling hos Rosenborg. På spørsmål om Bendtner er aktuell for klubben, svarer treneren slik.
– Jeg vet godt hvem han er. Når du gjør noe galt som 22- eller 23-åring, får du en merkelapp. Å fjerne den er vanskelig. Jeg skal ikke si at den er forandret helt. Det vet jeg nemlig ikke, men han er en annen person. Han er blitt en mann, sier Poyet til den franske avisen Sud Ouest.
– Januarvinduet er vanskelig. Når det kommer til toppspillere, må du betale en del. Vi prøver og vi jobber med det, det kan jeg si, fortsetter Poyet.
Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser tirsdag. Etter det Eurosport.no erfarer er det aktuelt med en overgang for Bendtner til den franske klubben.

Tror ikke Søderlund konkurrerer ut Bendtner

Samtidig skal Rosenborg og St. Étienne ha komme til enighet om en overgangssum for Alexander Søderlund. I følge storavisen L'Équipe har Søderlund og Rosenborg kommet langt i forhandlingene om de personlige betingelsene.
Kjetil Rekdal har tidligere tirsdag uttalt at RBKs jakt på Søderlund er logisk med tanke på usikkerheten rundt Bendtner og tror signaturen til den norske landslagsspissen er en mulighet for trønderne til å komme i forkjøpet av en Bendtner-exit. Enten nå eller i sommer.
– På vårparten vil det være tett med kamper. Det gir RBK en ekstra mulighet til å avlaste de to litt, men dette har de sikkert diskutert på forhånd hvis Søderlund kommer. Jeg tror ikke han havner på kanten og de endrer nok ikke fra 4-3-3 til 3-5-2 som de spilte litt i Europa League. Dette viser også styrken til Rosenborg. De har muligheten til å hente hjem Søderlund, men han konkurrerer nok ikke ut Bendtner hvis han ikke drar fra klubben, sa Rekdal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame