DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no): Usain Bolt overrasket hele Fotball-Norge da han onsdag dukket opp i Drammen for å delta på Strømsgodset-trening.
Tidenes raskeste mann skal være med Tor-Ole Skulleruds lag en uke, som en del av opptrening til en veldedighetskamp han skal spille i Manchester 10. juni.
– Det har vært bra nivå så langt. De er gode med ballen og holder høyt tempo. Det er det jeg har lagt merke til så langt, sier Bolt til Eurosport.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
Stjernebesøket var en fin opptur for et Godset-lag som har slitt i Eliteserien i det siste. Før helgens 2-0-seier mot Sandefjord, stod drammenserne uten seier på de seks siste kampene.
På Eurosports spørsmål om Bolt har noen råd til Eliteseriens tolvte beste lag, var den tidligere supersprinteren klar i talen.
– Bare spill bedre, ler han.
– Det handler om hardt arbeid. Noen ganger trenger man også litt flaks. Utover sesongen blir man ofte bedre, så man får håpe de også kommer i bedre form og blir bedre utover sesongen.
Til helgen har Godset en fortjent frihelg etter hardkjøret i mai. Neste Eliteserie-kamp er borte mot Start 10. juni. Da har Bolt vært med Godset en ukes tid før superstjernen reiser til England.
31-åringen håper hans tilstedeværelse vil bidra til å spre glede og entusiasme i spillergruppen og på treningsfeltet.
– Når jeg blir mer komfortabel og avslappet så tror jeg at jeg vil slippe meg mer løs. De har tatt godt imot meg, og det er bra, sier han.
Det er tidligere Strømsgodset-spiller, og nå Puma-topp, Bjørn Gulden som har fått avtalen i orden. Godset har samme sponsor.
– Han sa at hvis jeg trengte et lag å trene med, så kunne han fikse det. Jeg er glad for at klubben har tatt meg imot, sier Bolt.
Bolt forteller at han allerede har fått utfordringer fra flere Godset-spillere som ønsker å teste seg mot toppfarten hans.
– Vi får se hvordan treningene går denne uken, så får vi ta det derfra, ler han.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55