FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Molde hadde ikke vunnet en Eliteserie-kamp siden 15. april hjemme mot Lillestrøm da Bodø/Glimt gjestet rosenes by.
Lenge så det ut til at "seierstørken" skulle ta slutt etter at Eirik Hestad dro seg forbi keeper og sendte hjemmelagt i føringen etter 44 minutter.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25

Sjokket fra nord

I andre omgang begynte bortelaget å kontre og etter 68 minutter fikk de uttelling da danske Philip Zinckernagel utlignet for Bodø/Glimt.
– Jeg synes Molde virket veldig stresset. De får litt deja vu til kampen mot Odd der de fikk en i trynet. Det ser ut som de er i oppløsning. De skaper ingenting og det er Bodø/Glimt som er mest farlig, sa Ronny Deila fra FotballDirekte-studio da han så scoringen til dansken som kom til klubben rett før sesongen.
Vondt ble til verre for Molde da Kristian Fardal Opseth satte inn 2-1 og sikret tre poeng med seg hjem til Bodø.
– Jeg synes ikke de skapte så mye selv om de presset fremover. Alt i alt synes jeg vi fortjener seieren når vi er gode til å kontre mot slutten, sa Opseth til Eurosport etter kampen.

– Veldig, veldig, veldig skuffet

Molde er nå nede på en sjetteplass i Eliteserien med sine 14 poeng og det begynner å bli en luke til lagene på topp tre.
– Det kan du vel tenke deg. Det var en gjeng veldig, veldig, veldig skuffet, fortvilet er vel ikke ordet man skal bruke, men de var skuffet og jobber hver eneste dag for å vinne fotballkamper. Vi fikk ikke ut det vi er gode for i dag, sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær etter kampen.
Bodø/Glimt klatret derimot opp til en 13. plass og har nå ni poeng.

Her ryker poenget for Molde på overtid av overtiden

Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01