– Jeg synes at det er flaut av NFF. Vi får x antall oppgaver vi må ordne, og de er til stede på kampene for å måle og overvåke alt. De triller terningen på ting helt ned til minste detalj. Selv leverer de til en på terningen. Systemet gjør at vi nå har en spiller indisponibel, som vi gjerne skulle hatt med. Men vi håndterer det, sier Kjetil Knudsen til Avisa Nordland.
Fredag kom nyheten om at Bodø/Glimt hadde signert danske Philip Zinckernagel. En overgang klubben har betalt i underkant av to millioner for. Nå får ikke klubben klar spilleren til mandagens kamp mot Haugesund.
  • Kampen mellom Haugesund og Bodø/Glimt ser du på Eurosport Player fra 18.00 mandag!
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
Knudsen kristiserer NFF for å ha låste dører gjennom påsken så de ikke får meldt spilleren klar til kamp 2. påskedag. Bodø/Glimt-treneren kaller situasjonen for en katastrofe.
– Vi kjemper for livet med å ta steg i norsk fotball, og det stilles krav til oss på alle områder. NFF skal være med å hjelpe klubbene, men vi blir møtt med en arrogant holdning, sier han.
Direktør for konkurranse i NFF, Nils Fisketjønn, sier overfor avisen at han synes det er leit at Bodø/Glimt føler seg rammet. Men at de ikke behandler overganger i helger og på helligdager, noe som har vært situasjonen de siste åtte årene.
– Vi kan dessverre ikke åpne for unntak, for da vil det danne en meget utfordrende presedens. Likebehandling av klubbene er helt avgjørende. Den nevnte overgangen ble registrert inn på Påskeaften klokka 18.06. Dersom alt er OK, vil spilleren bli klar til neste runde, sier han til avisen.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34