• Følg kvalifiseringen til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Det skriver klubben på sin hjemmeside torsdag ettermiddag. Med jobben vender han tilbake til klubben han spilte 263 kamper for mellom 2002 og 2010.
– Han har et stort nettverk og bekjentskap i fotball-Norge, og kjenner Sandefjord Fotball godt fra innsiden og utsiden av klubben. Har alle de egenskapene som skal til for å bli en veldig god daglig leder i Sandefjord Fotball, sier styreleder i Sandefjord Fotball AS, Gunnar Bjønness til nettsiden.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Onsdag ble han takket av hos Strømsgodset etter å ha spilt i klubben siden 2015. Før han kom til Strømsgodset spilte han i Molde og Sandefjord, hvor han nå blir daglig leder for sistnevnte fra nyåret.
– Det er en veldig spennende jobb, som jeg gleder meg veldig til å begynne i på nyåret. Det er fin timing både for klubben og meg selv til å begynne å jobbe sammen igjen, sier 38-åringen til Eurosport.no torsdag.
Han har lenge vært klar på at det var mulig at dette ble hans siste sesong som fotballspiller og har tidligere sagt til Eurosport.no at han har vurdert et karriereskift.
– Det er ikke noe som er avgjort, men jeg holder begge muligheter åpne – både for å spille lenger, men også for å gi seg. Det handler litt om timing og hva jeg finner mest interessant. Foreløpig har jeg ikke kommet veldig langt i prosessen, annet enn å prate litt løst om ulike muligheter. Det drar seg vel til inn mot sesongslutt, sa han til Eurosport.no tidligere i sesongen.
Strømsgodset beholdt plassen i Eliteserien, mens Sandefjord rykket ned og er klar for spilli OBOS-ligaen neste sesong.
Sett denne?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12