• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Tidligere landslagskeeper Jon Knudsen signerte mandag en treårskontrakt med gamleklubben Lillestrøm og er klubbens nye keepertrener.
Det bekrefter de gulkledde på hjemmesiden. Knudsen er en erfaren Eliteserie-keeper og spilte i Stabæk mellom 2000 og 2012, og har også spilt for Fredrikstad og Strømsgodset (utlån).
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 KLOKKEN 18:04
Sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med å ha landet signaturen til Knudsen, som erstatter en annen tidligere landslagskeeper Thomas Gill.
– Vi har pratet med Knudsen ved flere anledninger tidligere, men da har det ikke vært den rette timingen. Det var det nå. Og det er vel første gangen jeg signerer både far og sønn, attpåtil inn mot samme sesong, forklarer sportssjefen til klubbens hjemmeside.
Knudsens sønn, Magnus, har tidligere skrevet under på en proffkontrakt med de gulkledde. De siste årene har den tidligere Stabæk-keeperen vært tilknyttet Strømmen i OBOS-ligaen og NTG. Nå synes 44-åringen det er spennende å returne til klubben han hadde to opphold i som spiller.
– Jeg gleder meg enormt. Jeg har jo vokst opp på Leirsund som er noen steinkast unna her. Jeg kom til LSK som utespiller da jeg var 13 år, men ble raskt keeper - og ble i klubben til jeg var 23-24 år. Så dette er litt som å komme hjem igjen. Jeg hadde et lite opphold her i 2013, og var keepertrener for LSK Kvinner i 2014. Nå ser jeg fram til å være med på å utvikle de keeperne som er her til å bli enda bedre. Vi har mange spennende og unge keepere her, sier keepertreneren til klubbens hjemmeside.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 KLOKKEN 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 KLOKKEN 17:12