Ble Brann-helt syv minutter på overtid: – Virket som vi måtte spille til i morgen

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 08/04/2018 klokken 20:55 GMT+2

Bismar Acosta ble på spektakulært vis matchvinner for Brann mot Kristiansund i det 98. spilleminuttet.

Bismar Acosta

Brann - Kristiansund 1-0
En sjansefattig kamp mellom Brann og Kristiansund så ut til å renne ut i 0-0 da Taijo Teniste svingte ballen inn i KBK-feltet syv minutter inne på overtid. Der fant han pannebrasken til midtstopperkjempen Bismar Acosta, som stanget Brann-publikumet til himmels.
– Det virket som at vi måtte spille til i morgen for å få scoring i denne kampen! For et klimaks, brøt Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre ut etter scoringen.
I kampen mot Strømsgodset forrige serierunde scoret Acosta selvmål, slik at seieren røk for Bergens-laget.
– For en revansje for Acosta, sier Myhre, etter at scoringen sikret tre viktige Brann-poeng søndag.
Se sammendrag fra kampen her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Overtidsmål sikret Brann tre poeng i blodig affære

Blodig hodesmell

Den lange tilleggstiden ble forårsaket av et blodig sammenstøt tidligere i omgangen.
Det var da Heltne Nilsen og Ulvestad steg til værs i en duell om ballen i det 64. spilleminuttet i kamp at de to stanget i hverandre.
– Ai. Det er så blodet renner. Huff a meg, det er en fryktelig smell, sa Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre etter sammenstøtet.
Begge ble liggende nede i mange minutter med hjelp fra medisinsk personell mens blodet fosset fra begges hoder. Heltne Nilsen kom seg kjappest opp på beina og klarte å fullføre kampen.
Det gikk ikke for UIvestad, som måtte byttes ut. Da hadde han allerede ligget nede i fem minutter.
– Etter en slik smell bør man vel ikke fortsette, sier Myhre.
Kristiansund-spilleren fikk etter hvert stablet seg på beina og tuslet inn i garderoben. Etter forholdene så det ut til å gå bra med både Ulvestad og Heltne Nilsen.

Brøt vond trend

Brann hadde et lite overtak gjennom kampen, men ingen av lagene skapte de helt store sjansene.
Før kampen var Kristiansund det eneste laget Brann aldri hadde slått på Eliteserie-nivå. I fjor tapte rødtrøyene begge kampene mot dagens motstander.
Søndag fikk de altså revansje med sin 1--0-seieren.