Strømsgodset – Brann 1-1:
Det tok en stund før målene kom da Brann gjestet Strømsgodset på Marienlyst. For et heltent Brann-lag angrep Godset, men satte seg selv i skikkelig trøbbel.
For i det 76. minutt gikk alt galt. Bismar Acosta skulle spille ballen enkelt tilbake etter å ha blitt satt under press utenfor sekstenmeteren. Dessverre for Brann hadde ikke midtstopperen oversikt i situasjonen og sendte ballen mot lengste stolpe. Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger stod langt ute på andre siden av målet og rakk ikke å avverge baklengs selv om han kastet seg inn i målet. En bisarr situasjonen.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Jeg ville hjelpe ham på venstresiden og han så meg ikke. Jeg var ikke i målet. En slik scoring skjer ofte, sa Branns keeper til Eurosport etter kampen.
– Dette er en spesiell manøver. Han bør se hvor keeper står, men velger å spille den mot det andre hjørnet. Dette er uvant kost av Acosta, sa Eurosports ekspert Bengt Eriksen.
– Det er merkelig for det ser ut som han ser opp, men likevel så spiller han, supplerte Thomas Myhre.
Saken fortsetter under videoen:

Her går det fullstendig galt for Brann

– Brann fortjente poenget

Kristoffer Barmen reddet poenget for Brann med sin utligning to minutter før slutt.
– Vi kjemper for det poenget. Vi får en i sekken, som er vanskelig å beskrive, men det er godt å komme tilbake og få poeng, sier Barmen til Eurosport.
– Jeg tenker at vi nesten er heldige som får med oss ett poeng etter den første omgangen. Det er forbannet at vi ikke får tre, men Brann fortjente poenget. Det synes jeg var helt greit slik sett. Det er opp til oss å forsvare den ledelsen, oppsummerte Godset-trener Tor Ole Skullerud.
Saken fortsetter under videoen:

Barmen reddet poeng

Svidde kjempesjanser

Før det virkelig tok fyr hadde bortelaget flere store sjanser. Gilli Rolantsson var nær ved å heade bortelaget i ledelsen før pause, mens Gilbert Koomson svidde en kjempesjanse alene med Espen Bugge Pettersen i det 69. minutt.
Også Godset viste at de kunne skape farligheter og var nære ved å ta ledelsen da Marcus Pedersen headet ballen i stangen rett før pause.

Se sammendraget: Uavgjort mellom Strømsgodset og Brann

Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14