• Følg siste serierunde: Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november kl. 18.00 på Eurosport Player
– Ca. 3500 billetter er solgt nå og kapasitetet er på 4900. Så det går unna, sier daglig leder i Stabæk Jon Tunold til Eurosport.no.
Fredag kunne Stabæk melde at alle billettene til den øvre hovedtribunen var solgt ut. Mandag fortsetter salget til skjebnekampen mellom Stabæk og Strømsgodset.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
– Det har vært stor pågang. Vanligvis så selger vi veldig få billetter før dagen før kamp og på selve kampdagen. Men nå er det en snau uke til kamp og det er mye som er solgt allerede, sier han.
– Vi regner med at alle billettene kommer til å gå før kampen, legger han til.
Han forteller også at de oppfordrer de som har sesonkort som ikke skal bruke de, om å gi beskjed slik at andre kan få bruke plassene.

– Vi har alt å vinne

Forrige kamp vant Stabæk 3-0 over Odd på bortebane. Tunold forteller at både laget og klubben fikk mye energi etter seieren.
– Vi har forventninger om at vi har alt og vinne, vi hadde en veldig bra kamp mot Odd og vi føler at alle muligheter ligger i våre hender. Det er stort energinivå etter forrige kamp, sier han.
Både Stabæk og Strømsgodset trenger poeng for å sikre seg plass i Eliteserien neste år. Stabæk ligger på direkte nedrykk med 28 poeng, men med seier mot Strømsgodset og tap i minst en av de andre kampene for nedrykkslagene, kan de sikre plassen.
– Det er klart at det ikke er noen tvil om at når det er fullt og når det er skikkelig trøkk på tribunen, så kan publikum hjelpe oss til å holde plassen i Eliteserien, sier Tunold.
Strømsgodset ligger på en 12. plass med 30 poeng. Med seier over Stabæk er de sikret plass i Eliteserien neste sesong.
  • Følg siste serierunde: Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november kl. 18.00 på Eurosport Player
Sett denne?
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59