Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner ute i to til fire uker etter å ha gått fortvilet av banen – VM i fare

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 28/05/2018 klokken 07:12 GMT+2

Nicklas Bendtner måtte gå av banen med 20 minutter igjen av kampen mot Brann. Senere i kveld presenterer Åge Hareide Danmarks landslagstropp.

Bendtner

Foto: Eurosport

LERKENDAL/OSLO (Eurosport.no): På stillingen 2-1 så Nicklas Bendtner ballen suse i nettet etter 70 minutter mot Brann.
Dansken rakk nesten ikke feire målet, i kampen hvor det var viktig å vise seg frem med tanke på at landslagssjef Åge Hareide skal ta kutte ned VM-laget, før han så at assistentdommeren hadde flagget oppe.
Reprisebildene viste at Rosenborg-spilleren ble feilaktig dømt for offside og målet ble annulert. Rett holdt dansken seg til lysken og gikk tydelig skuffet av banen. (Se video under!)
– Hvis det der dreier seg om en lyskeskade kan fort VM ryke for Nicklas Bendtner, kommenterte Eurosports kommentator Kenneth Fredheim.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Må jobbe for å rekke VM

Eurosport for opplyst av medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe, at dansken har fått en lyskeskade og kan være ute imellom to til fire uker.
– Det virker som om han har fått en liten muskelskade, vi får se akkurat hvor lang tid det tar, det er for tidlig å konkludere. Det er nok snakk om et par uker, sier Schwabe.
Det er et VM snart, hvor dårlig tid har han?
– Han må på jobb og det må vi og for å si det sånn.

Kaller dommeravgjørelsen sjokkerende

Etter kampen var Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen klar på at han ikke likte det han fikk se av dommerne i situasjonen der de fikk Bendtners mål annullert.
– Alle så det jo. Det er det som er sjokkerende. Det er en bra dommertrio som er utpå her og det å gjøre så grove feil er ulikt dem. Men dommere gjør feil og det får vi ikke gjort noe med.
Bendtner stod over kampen mot Haugesund forrige runde på grunn av skade. Rett etter kampen mot Lillestrøm i midten av mai ble han sendt til røntgen etter å ha fått en smell i kampen.
Rosenborg klarte ikke utligne mot Brann og tapte 2-1.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame