Nicklas Bendtner har i mars-utgaven av det danske magasinet Euroman åpnet opp om livet sitt, i det han selv omtaler som sitt lengste og mest ærlige intervju. Forrige uke kom det fram at den danske RBK-spissen ikke har møtt faren sin på fem år, etter en veldig turbulent tid. Nå kommer nye detaljer fra Bendtners liv fram, hvor han forteller til magasinet om pengeforbruket som løp løpsk.
Før Nicklas Bendtner kom til Rosenborg for et snaut år siden, i mars 2017, hadde han vært innom en rekke klubber. Deriblant Arsenal - klubben han kom til allerede da han var 16 år. Etter noen år i den engelske klubben ble Bendtner sammen med den tidligere danske baronessen, Caroline Fleming, i 2010. Da danskene traff hverandre hadde Fleming, som er moren til Bendtners sønn, nettopp skilt seg fra en engelsk rikmann. Det var da pengene virkelig kom ut av kontroll.

Biler, privatfly og diamanter

Bendtner forteller til det danske magasinet at han ikke ville falle gjennom i Flemings omgangskrets, som var fylt av folk med masse penger. Han skulle ikke ha det på seg at han ikke betalte.
– Like etter betalte jeg for alle mine venner, for min familie, for min fjerne familie. Biler, privatfly, dyre ferier, gullklokker og diamanter. Det var helt hull i hodet, sier Bendtner til Euroman.
Saken fortsetter under bildet.
Det var ikke før agenten Ivan Marko Benes kom inn i livet til den danske superspissen, at det gikk opp for ham hvor løpsk pengegaloppen hadde gått. Agenten stilte ifølge Bendtner spørsmål som "Har du tenkt over hvem du henger med, og hvorfor de er der?".

Har innført brukerbetaling

Etter oppvåkningen av agenten, bestemte dansken seg for å innføre brukerbetaling. I begynnelsen klarte han ikke å holde på det, da han tjente gode penger under tiden i Wolfsburg. Men så ble det alvor.
– Hvis folk vil henge med meg, så legger de i 500 eller 1000 kroner, alt etter hvor vi er ute, så betaler jeg resten. Da viser man at man gjerne vil være sammen med meg, selv om det kan risikere å koste noe, sier Bendtner til det danske magasinet.
Spissen vedgår at ikke alle han hang med før har blitt med videre i kretsen hans etter betalingen ble innført. Men det tok han også som en selvfølge.
– Heldigvis gikk det opp for mange at de heller måtte huske å invitere han der Nicklas hjem på middag, slik at det blir gitt begge veier.
RBK-spissen påpeker at han ikke er ferdig med å være gavmild, men at han gjerne vil behandle alle mennesker bra - og derfor ikke har gjort forskjell på folk i sin omgangskrets. Framover vil han heller behandle dem som fortjener det veldig bra, og resten av folkene mindre bra.