SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Nicklas Bendtner er i disse dager sammen med Åge Hareide og det danske landslaget.
Lordens store drøm dette året er å bli en av de utvalgte som får reise til VM i Russland i sommer. Dette har også vært en av de viktigste årsakene til at han har valgt å fortsette i Rosenborg, hvor han åpenbart trives og føler han får spilt seg i form til mesterskapet.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Riktignok har ikke alt gått Rosenborgs vei så langt denne sesongen. Etter to kamper står Bendtner og co. med kun ett poeng.
(saken fortsetter under)

Kom opp med kreativt forslag

Rosenborg-spissen er klar på at sesongoppkjøringen i Eliteserien ikke har vært slik han ideelt sett skulle ønske, og innrømmer at han savner den engelske løsningen han har vært vant til tidligere.
– Oppladningen har vært for lang etter min smak. Jeg ville gjerne at man gjorde som i England med en måned, og bang, så starter sesongen. En måned og tre uker med mange treninger og vennskapskamper blir fort litt tungt, sier Bendtner til Berlingske.
Les også: Bendtner vil ikke utelukke spill i Kina
Videre forklarer den danske angriperen at han faktisk foreslo en helt annen sesongoppkjøring for Rosenborg, men han innså kjapt at han ikke kunne endre hele klubbens opplegg.
– Med en så lang oppkjøring prøvde jeg å foreslå at vi møttes for å trene i to uker, fikk to uker fri og så tar vi den måneden hvor vi kjører på. Men det lyktes ikke helt, innrømmer han.
(saken fortsetter under videoen)

– De har en måte å gjøre tingene på

På spørsmål fra danske BT om klubben lytter til han i slike situasjoner svarer han følgende:
– Ja, jeg tror ikke at jeg kan endre hele deres oppkjøring, som de har holdt fast ved i så lang tid, men man kan jo alltid komme med muligheter. Det var greit nok, de har en måte de gjøre tingene på, sier Bendtner til avisen.
Rosenborgs første mulighet til tre poeng i Eliteserien kommer 2. april. Da drar trønderne til Skien for å spille mot poengløse Odd. Kampen vises på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 20.00.
Husker du dette Bendtner-intervjuet?
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53