For mange Rosenborg-supportere har Nicklas Bendtners fremtid har vært det store ankepunktet i vinter.
Nå legger super-dansken spekulasjonene død, og kommer med følgende gladmelding til VG etter torsdagens treningsøkt på Gran Canaria.
– Dere har stilt meg dette spørsmålet veldig, veldig mange ganger. Som jeg har sagt tidligere, så forventer jeg å bli i Rosenborg en ny sesong, sier Bendtner.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Han presiserer at det ikke har skjedd noen endringer i vinter, og at han forventer å bli i Rosenborg.

– Jeg er mer eller mindre i kampform

Og som om det ikke var gode nok nyheter for RBK-fansen, forteller fjorårets toppscorer i Eliteserien at han aldri før har vært så godt forberedt før en sesongoppkjøring.
– I motsetning til mange andre år, har jeg vært veldig profesjonell i denne ferien. Jeg har trent mye. Jeg har kommet tilbake mer eller mindre i kampform. Når du blir eldre, så lærer du nye ting, sier Bendtner til VG.
Bendtner har aldri lagt skjul på hvor fornøyd han har vært med overgangen til Rosenborg. Fra å vurdere å legge opp som fotballspiller, fant han igjen gleden i Rosenborg - og gjorde i løpet av høsten comeback på det danske landslaget.
Da Eurosport.no møtte han etter at han hadde bidratt til å spille Danmark til neste års VM med 5-1-seier over Irland i Dublin, var han klar på hvor stort 2017-året var for Bendtner.
– Veldig stort. Personlig sannsynligvis mitt største. Med tanke på alt som har skjedd utenfor banen, som folk ikke vet så mye om, gjør det enda større. Rosenborg har gitt meg en helt spesiell følelse, og jeg vil alltid ha et spesielt forhold til klubben. Menneskene der har hjulpet meg opp og frem til dit jeg er i dag. Å komme tilbake til «eliten» har vært utrolig godt, sa han til Eurosport.no
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12