Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner letter på sløret om fremtiden

Eurosport
AvEurosport

Publisert 20/04/2018 klokken 17:28 GMT+2

Nicklas Bendtner kan fort bli manager i fremtiden. Nå slenger han seg på hyllesten av sin tidligere sjef, Arsenals Arsène Wenger.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

Nicklas Bendtner ser for seg å starte på en trenerutdannelse i god tid før han legger opp som fotballspiller.
Fredag tok RBKs stjernespiss seg god tid til å svare på spørsmål rundt at Arsenal-manager Arsène Wenger gir seg. Samtidig lettet Bendtner også litt på sløret rundt sin egen framtid.
– Ja. Det kan godt være.
Det svarer Bendtner til Adresseavisen, på spørsmål om han selv tenker på en managerkarriere den dagen han legger opp som fotballspiller.

Interessant

Før han legger til:
– Jeg har tenkt å ta trenerutdannelse i mine siste tre år av den aktive karrieren, så jeg i hvert fall har det i bunn. Så får vi se. Men ja: Det kan være interessant for meg.
Etter fredagens trening ble nemlig ett av de store temaene i pressesonen på Lerkendal at mannen som i sin tid hentet Bendtner til Arsenal, Arsène Wenger, er inne i sin siste sesong.

Respekt

Bendtner har stor respekt for mannen som har trent London-klubben siden 1996. Og snakker mye om hvilken betydning Wenger hadde for ham selv, da Bendtner signerte for klubben som 17-åring i 2005.
– Han har betydd mye for meg. Det var hovedsakelig på grunn av han at jeg dro til Arsenal. Det var fordi jeg likte måten han spilte fotball på og hvordan han så på ting. Jeg ble lånt ut fra Arsenal tre ganger, men forholdet mellom oss to var alltid godt, med gjensidig respekt.
(©NTB / Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame