Nicklas Bendtner ser for seg å starte på en trenerutdannelse i god tid før han legger opp som fotballspiller.
Fredag tok RBKs stjernespiss seg god tid til å svare på spørsmål rundt at Arsenal-manager Arsène Wenger gir seg. Samtidig lettet Bendtner også litt på sløret rundt sin egen framtid.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Ja. Det kan godt være.
Det svarer Bendtner til Adresseavisen, på spørsmål om han selv tenker på en managerkarriere den dagen han legger opp som fotballspiller.

Interessant

Før han legger til:
– Jeg har tenkt å ta trenerutdannelse i mine siste tre år av den aktive karrieren, så jeg i hvert fall har det i bunn. Så får vi se. Men ja: Det kan være interessant for meg.
Etter fredagens trening ble nemlig ett av de store temaene i pressesonen på Lerkendal at mannen som i sin tid hentet Bendtner til Arsenal, Arsène Wenger, er inne i sin siste sesong.

Respekt

Bendtner har stor respekt for mannen som har trent London-klubben siden 1996. Og snakker mye om hvilken betydning Wenger hadde for ham selv, da Bendtner signerte for klubben som 17-åring i 2005.
– Han har betydd mye for meg. Det var hovedsakelig på grunn av han at jeg dro til Arsenal. Det var fordi jeg likte måten han spilte fotball på og hvordan han så på ting. Jeg ble lånt ut fra Arsenal tre ganger, men forholdet mellom oss to var alltid godt, med gjensidig respekt.
(©NTB / Eurosport.no)
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53