• Se Kristiansund - Rosenborg søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player og MAX
19 mål og toppscorer i Eliteserien. Nicklas Bendtner lekte med forsvarspillerne i Eliteserien forrige sesong.
Men denne sesongen skal det et lite mirakel til om den danske spissen klarer å komme opp på samme sifre. Bendtner har vært på banen i 17 kamper i Eliteserien denne sesongen og har notert seg for fire fulltreffer. Siste scoring kom 24. juni hjemme mot Vålerenga. Spissen har også tilgode å score på bortebane denne sesongen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
I GÅR PÅ 18:00
Ikke godt nok for 30-åringen som i et intervju med Adressavisen forklarer at han selv skulle sett at det ble bedre uttelling.
– Jeg er ikke helt tilfreds med det. Det er klart at man som angriper vil score så mye som mulig, sier spissen til Adressavisen.
Selv tror han manglende utteling skyldes posisjonsbytte.
– Jeg har ikke spilt like mye spiss denne sesongen, og har vel opptrådt i fire ulike posisjoner, sier han - og tenker på at han har vært både høyre- og venstreving, og i perioder også blitt trukket ned på midtbanen, sier han.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne praten om Bendtner fra Deadline Day? Saken fortsetter under videoen:

– Ingen som har sett Bendtner i år som synes han har vært god

Under Eurosports Deadline Day-sending la ikke IFK Norrköping-, og tidligere Rosenborg-speider Stig Torbjørnsen skjul på hva han mente om den danske spissens prestasjoner og tror utenlandske klubber er skeptiske til 30-åringen på grunn av det.
– Det er ingen som har sett Bendtner i år som synes han har vært god, ingen. Han har vel én god kamp og det var Molde-kampen hjemme, sa Torbjørnsen.
– Han har et navn og alle vet hvem det er. Men det er på grunn av det han har prestert før. Han kom ikke inn i VM-troppen, og det var en kjempe skuffelse for det skulle være hans vindu til noe som var mye større enn å bo i Trøndelag. Han fortsetter å spille for Rosenborg som da presterer ganske dårlig og han er ikke noen bedre enn noen andre. Hvis noen har vurdert han, sett på han, så tror jeg de har vendt tommelen ned.
Men Torbjørnsen tror Bendtner kan levere på et høyere nivå hvis Rosenborg skulle gå inn i et gruppespill i Europa League.
– Han kan spille bedre i et gruppespill i Europa League enn han spiller mot Haugesund og Kristiansund. Hvis de ikke går inn i et gruppespill så tror jeg han kan forsvinne, men det blir ikke til Premier League, Bundes Liga eller Serie A. Det kan fort bli Australia eller Kina, sa Torbjørnsen.
  • Se Kristiansund - Rosenborg søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player og MAX
Sett siste episode av Bernt besøker Reka?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38