Nicklas Bendtner er stemt frem på årets lag til den danske spilleforeningen, melder Ekstrabladet tirsdag. Det er RBK-spissens danske kollegaer som har stemt ham frem.
På topp får han selskap av Nicolai Jørgensen og Pione Sisto på topp. Førstnevnte er tilbake etter at han ikke fikk plass på laget i 2016. Dansken har levert en solid sesong i Rosenborg og er dermed stemt frem foran unggutten Kasper Dolberg, som ikke ble funnet en plass verdig på laget. Dolberg var brennhet i vår og spilte finale i Europa League med Ajax, men i takt med formen til nederlenderne har Dolbergs form dalt.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Bendtner har fått mye ros og heder etter å ha levert i Rosenborg-drakten og gjorde også comeback i den danske landslagsdrakten.
Under fotballfesten fikk han beviset på at han var Eliteseriens toppscorer forrige sesong. Der ble også scoringen hans mot Molde stemt frem som sesongens vakreste.
– Jeg forventet at sesongen gikk slik den endte. Det var vanskelig å komme i gang i starten. Vi var et nytt lag som skulle spille sammen. Jeg hadde trodd at jeg skulle score flere mål i de første kampene enn det jeg gjorde, men jeg hadde en sterk avslutning. Det var viktig, sa Bendtner til Eurosport.no etter prisdrysset på Fotballfesten.
Bendtner har flere danske stjerner med seg på laget. Ikke uventet er det Leicesters solide sisteskanse Kasper Schmeichel som står i mål, mens Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen og Riza Durmisi utgjør forsvarsfireren.
På midtbanen er det navn som Thomas Delaney og Christian Eriksen og Daniel Wass, som ble stemt frem foran Southamptons Pierre-Emile Højbjerg.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53