SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Eurosport.no (TRONDHEIM/OSLO):
Rosenborg hadde fredag trening bak lukkede dører. Trener Kåre Ingebrigtsen avfeier at det har noe med søndagens Molde-kamp å gjøre, men legger ikke skjul på viktigheten av kampen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Trønderne har kun to poeng etter tre kamper, noe som gjør at det i verste fall vil være ti poeng opp til Ole Gunnar Solskjær og co. på søndag kveld.
Nicklas Bendtner innrømmer at det er frustrerende.
– Frustrasjonen ligger i at vi ikke lykkes som lag. Frustrasjonen ligger ikke i at jeg ikke lykkes som enkeltperson, sier han.
Samtidig sier dansken at det er vanskelig at tingene som sitter på trening ikke fungerer like godt i kamp.
– Det er det som irriterer meg mest. Alle er 100 prosent, så vi burde bare fortsette som vi gjør. Vi har et så bra lag at vi burde kunne kontrollere kampene, sier han.

Etterlyser mer modenhet

I åpningskampen mot Sarpsborg 08 mener Bendtner at baneforholdene var vanskelige. Mot Kristiansund og Odd savner han mer modenhet.
– I den første kampen spiller vi på en skøytebane, men i de to siste bør vi være sterkere når vi kommer foran. Da skal vi være bedre til å holde det andre laget unna sjanser og jobbe enda hardere. Når du først har ledelsen, handler det om å beholde den. Det handler også noen ganger om mentalitet og modenhet.
– Der har vi kanskje manglet litt, eller kanskje tatt litt lett på det. Det går ikke. Det gjør det ikke, erkjenner han.
Dansken sikter seg inn mot en plass i Åge Hareides Danmark-tropp, men har fortsatt til gode å score mål i Eliteserien 2018.
Lorden virker på ingen måte påvirket av den grunn.
På spørsmål om han har har høye skuldre, spør Bendtner først hva det betyr. Etter en kjapp forklaring er han ikke sen i replikken:
– Har du noensinne sett meg med høye skuldre?
Deretter bryter han ut i latter.
Se den humoristiske sekvensen her!
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18