Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter interesse for Eliteserie-profilen: – Kunne tjent bedre i andre klubber

Oppdatert 07/05/2018 klokken 16:51 GMT+2

Erling Knudtzon er på utgående kontrakt i Lillestrøm. Spillerens agent forteller at de lytter til henvendelser på spilleren.

Erling Knudtzon

Foto: Scanpix

OSLO/LILLESTRØM (Eurosport.no): – Vi må vurdere situasjonen nøye, og har en kontinuerlig dialog med Lillestrøm. Utenom det ønsker jeg ikke si så mye om kontraktssituasjonen. Du får heller spørre agenten min, sa Knudtzon til Eurosport etter 1-0-seieren over Sandefjord søndag.
29-åringen har spilt for Romerike-klubben siden 2010, men ønsker nå å høre på hva andre klubber har å tilby, ifølge agent Stig Lillejord.
– Han fyller snart 30 år, og det er kanskje nettopp denne muligheten Erling har til å flytte på seg og signere ny kontrakt på toppnivå. Han har vært en tro tjener i LSK over en lang periode og har definitivt levert varene. Vi har hatt en god og lang dialog med klubben om dette og spiller med veldig åpne kort, sier Lillejord til Eurosport.no.

Konkrete bud

Agenten forteller at interessen rundt den offensive spilleren har vært stor over lengre tid.
– Det finnes interesse, og det har vært henvendelser i flere overgangsvinduer allerede. Konkrete bud også. Dialogen vi har hatt med LSK om dette har vært veldig god, og de viser forståelse og respekt for de tankene som Erling har, sier han.
– Fra hvor kommer klubbene som har vist interesse for Knudtzon?
– Det handler i prinsipp om klubber i Skandinavia. Så har det vært konkrete henvendelser fra norske klubber. Utover det trenger man ikke være rakettforsker for å skjønne at det er større klubber enn LSK. Dersom det rører seg ting så holder vi Lillestrøm informert om det.

– Kunne tjent mere penger

I vinter bekreftet LSKs sportslige leder, Simon Mesfin, at klubben hadde avslått et bud fra Molde på Knudtzon til Romerikes Blad. Ifølge lokalavisen var det høyeste budet på 2,3 millioner kroner.
Lillejord hevder spillerens hjerte til Lillestrøm har fått ham til å avslå tilbud om større penger i andre klubber tidligere.
– For å si det slik; han har hatt muligheten til å tjene mere penger i andre klubber tidligere. Han kunne gått ut og signert avtaler på helt andre nivåer enn den han er på nå, sier han.

Understreker viktigheten

Simon Mesfin sier at de forstår at andre klubber er etter spilleren deres.
– Vi vet at Erling er attraktiv for andre klubber. Jeg kan ikke understreke hvor viktig han er for oss. Han er klubbens spiller og både svigermors, trenerens og sportssjefens drøm å jobbe med, sa Mesfin at Lillestrøm tok sesongens andre seier søndag.
På spørsmål om hva spilleren selv har ytret ønske om overfor agenten, svarer Lillejord slik:
– De samtalene vi har oss imellom holder vi for oss selv. Men vi vurderer situasjonen fortløpende. Nå er hans fokus først og fremst på å levere og spille godt i Lillestrøm. Nå har vi tatt en pause fra kontraktsdialogen med Lillestrøm for å kunne se på hele situasjonen når vi kommer inn i juni eller juli.
Se sammendrag fra LSK - Sandefjord her!
picture

Se høydepunktene: Mathew fikset fortjent LSK-seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame