• Se Ranheim - Brann lørdag 10. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Odd er på full jakt etter å forsterke stallen foran sesongen. Mandag avslørte trener Dag-Eilev Fagermo at hvittrøyene jobber med å få på plasse en bra spiller før sesongen.
– Vi ser etter en kantspiller som har kvalitetene til å spille i vårt system, en 4-3-3-spiller. Så ser vi etter en indreløper eller en sentral midtbanespiller, sa Odd-treneren til Eurosport.no.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Ifølge Varden skal klubben nå ha vendt blikket mot Branns Gilli Rólantsson. Kontrakten til den færøyske spilleren går ut etter sesongen og foreløpig har han ikke ønsket å fornye den.
Verken Fagermo eller daglig leder Einar Håndlykken vil kommentere saken til avisen, men etter det Eurosport.no får opplyst skal Brann ha fått en henvendelse på Rólantsson fra Odd.
Tidligere i vinter har Odd hentet inn Torgeir Børven fra rødtrøyene. Han er full av lovord om sin tidligere lagkompis.
– Rólantsson har en bra fysikk og er rask, men i tillegg er han meget treningsvillig og en veldig profesjonell spiller, sier Børven til Varden.
Fra før av har klubben vist interesse for og vurdert Sandefjords lovende talent André Sødlund uten at klubbene er kommet til enighet.
  • Se Ranheim - Brann lørdag 10. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52