• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
– Det stemmer at Brann vil signere meg, men ingenting er sikkert ennå, skriver Bamba på en SMS til Eurosport.no tirsdag kveld.
– Hva tenker du om å potensielt spille for Brann?
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Det er alltid fint å spille på det beste laget, skriver han.
Det var Bergens Tidende som først meldte at Bamba kunne bli Branns nye spiss. Ifølge avisen er Bergens-laget villige til å bla opp mellom syv og ni millioner kroner for ivorianeren som har scoret syv mål så langt i Eliteserie-sesongen 2018.

– Så langt har vi ikke akseptert

Overfor Eurosport.no bekrefter KBKs sportslige leder Kenneth Leren at de har mottatt et bud på angrepsspilleren, men vil ikke avsløre om det er fra Brann.
– Vi har fått bud på Bamba, men så langt har vi ikke akseptert noe. Men det er seriøs interesse, sier Leren, og forteller om hvordan interessen rundt spilleren har tatt seg opp mot tampen av overgangsvinduet.
– Forbausende lenge har det vært stille rundt ham. De siste to-tre ukene har det vært mer både fra inn- og utland.
– Har spilleren selv uttrykt et ønske om å få bytte klubb?
– Det ønsker jeg ikke kommentere, sier han, som regner med hektiske timer før overgangsvinduet stenger natt til torsdag.

Mener Bamba kan være gull-spissen

Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth mener Daouda Bamba kan vise seg å være spissen Brann trenger for å sikre seg gull, dersom overgangen skulle gå i boks.
– Det har vært helt åpenbart at Skålevik ikke er den spissen som scorer 20 mål i løpet av en sesong. Brann jakter gull og leder tabellen. Da må de ha en der oppe som leverer ti scoringer i høst, og Bamba kan være den fyren, sier Gauseth, og legger til:
– Dersom det stemmer at han vil koste åtte millioner så MÅ han også være den fyren.
Eliteserie-eksperten dreier ut om hva han mener vil bli den store forskjellen på et Brann-lag med Bamba som spiss, sammenlignet med Lie Skålevik.
– Bamba kan skape ting på egen hånd, mens Skålevik er en smart dukk opp-spiss. Bamba er mer uforutsigbar, raskere, sterkere og har mer x-faktor. Han har mer av alt.
– Samtidig får de en spiss som jobber beinhardt. Bamba er støpt i Lars Arne Nilsens sølvskje, sier Christian Gauseth.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37