Lillestrøm-Molde: 2-2
Et poengjagende Lillestrøm tok søndag kveld imot et Molde som jager tabelltoppen. Begge lag startet forsiktig, men etter 17 minutter kom kampens første scoring.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Nysigneringen Arnór Smárason sørget for 1-0 til hjemmelaget.
– Det var helt ok. Man ønsker seg en bra start i ny klubb. En bra start for meg, det er tre poeng, sier islendingen til Eurosport etter halvspilt kamp.
Seks minutter før dommeren blåste for pause utlignet Fredrik Aursnes for gjestene, og 20 minutter inn i andre omgang sendte Etzaz Hussain laget opp i ledelsen.
Lillestrøm stod imot og lot ikke Molde sikre seieren, og fem minutter før full tid satt Thomas Lehn Olsen 2-2.
Se høytepunktene fra kampen (artikkelen fortsetter under):

Kremmerhus sikret LSK-poeng mot Molde

Scoring mens spiller lå nede

De første 45 på Åråsen var innholdsrike. Det ble delt ut tre gulekort, begge lag fikk en scoring og publikum fikk se flere sjanser.
Lillestrøm noterte seg først på scoringslisten i Lennartssons Eliteserie-debuten som Lillestrøm-trener. Ledelsen fikk de ikke beholde til pause. Kort tid før pause kom utligningen mens Brenden lå nede uten at dommeren blåste.
Hjemmelagets islandske målscorer hadde følgende å si om situasjonen.
– Det er kanskje litt respektløst, men det er ikke ulovlig. Er det ingen med hodeskade, så får man gjøre det. Det er ikke OK, men man får gjøre det.
Etter første omgang var ikke Molde-trener Ole Gunnar Solskjær helt fornøyd med guttene sine.
– Vi var veldig passive med og uten ball den første halvtimen. Det skal gå fortere fremover.
Har du sett denne? (Saken fortsetter videoen)

Molde holdt ikke inn

Som Solskjær bestilte, var det et Molde som viste muskler som kom på banen etter pausen. Med et mer aggresivy Molde, var det lenge en svært jevn andre omgang.
Etter assist fra Erlend Braut Håland, Moldes superttalent som Eurosport onsdag meldte at Red Bull Salzburg hadde lagt inn rekordbud på, sendte Etzaz Hussain gjestene i ledelsen.
Molde fremstod mer selvsikre mot slutten av andre omgang, men fem minutter før fullspilt kamp fikk Lillestrøm et frispark i svært gunstig posisjon. Den muligheten lot ikke Thomas Lehn Olsen gå fra seg. På nydelig vis satt han 2-2, som også ble resultatet på Åråsen.
Smárason var svært fornøyd med de klarte å sikre ett poeng.
– Det er viktig for oss å få et poeng her mot et veldig bra spillende Molde-lag. Vi er inne i enn ny start med en ny trener, så vi jobber videre på dette poenget, sier islendingen til Eurosport etter kampen.
Etter søndagens oppgjør på Årsaken ligger Molde seks poeng bak Rosenborg på topp og fem poeng bak Brann, som fullfører runden mandag. Lillestrøm ligger på 13. plass, men et poeng foran Stabæk og Start på plassene under.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05