2. september stilte Michael Karlsen seg opp og sang med på Nystemten da Ranheim gjestet Brann. Stuntet kom i etterkant av en debatt om hvor vidt det er greit for eksilbergensere på bortelaget å synge med på det som også kalles «Bergenssangen».
– Jeg er så lei av at det skal være så alvorlig. At det er en diskusjon om hvem som kan synge hva, sa Karlsen til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Se stuntet og Eurosport-panelets reaksjon her (saken fortsetter under):

Overbevist etter SMS fra Lars Arne Nilsen

Tre uker senere avslører Ranheim-profilen, som er gjest i denne ukens Fotballmandag, hva som fikk ham til å gjennomføre stuntet.
– I tillegg til at jeg var lei av at alt skulle være så seriøst, var det også et lite veddemål, sier Karlsen til Eurosport.no.
Se intervjuet her (saken fortsetter under):
– Hvem var det du hadde veddet med?
– Jeg pratet litt med Sivert Heltne Nilsen, og han fyrte meg opp litt. I tillegg fikk jeg en SMS fra Lars Arne Nilsen et par timer før kamp, som sa at jeg burde gjøre det. Da hadde jeg truffet ham midt i hjertet, og da valgte jeg å gjøre det. Det var litt flaut der og da, men det var egentlig bare artig.
– Du fikk altså en tekstmelding fra Lars Arne?
– Ja, jeg kjenner han jo godt, og han sa at det var veldig hans type humor å gjøre noe sånt. Det var bare å kjøre på. Da vippet det den veien, sier Karlsen.

– Jeg angrer ikke

– Ble du overrasket over mye oppmerksomhet du fikk?
– Både ja og nei. Jeg skjønte jo egentlig at det kunne bli litt, så jeg var spent på om det var bare positivt eller negativt også.
– Var det bare en utfordring, eller fikk du noe igjen for det?
– Det var bare en utfordring. Lars Arne og Sivert mente jeg ville få god respons, og da bestemte jeg meg for å gjøre det. Det fikk jeg også, så det var bare artig. Jeg angrer ikke i dag.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12