Budet skal ifølge avisa ha vært på rundt to millioner kroner. En halv million mer enn budet Bergensavisen meldte om i midten av november.
Verken sportssjef Rune Soltvedt i Brann eller Thomas Berntsen i Sarpsborg ønsker å bekrefte budet overfor avisen, men Soltvedt er klar på at klubben egentlig ikke vil selge sin 25 år gamle toppscorer.
– Vi ønsker at han skal være i Brann. Det er mange gode han konkurrerer med, men han har vist at han duger. Det er ulike kampbilder, vi skal også spille cup og europacup, sier Soltvedt.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Han tilføyer at det er mange klubber som har vist interesse, men at Brann har takket nei.
– Han har ni mål i Eliteserien, ikke mange spisser hadde det i år, og skal noen prøve å løse ham ut, må de betale det vi mener er markedspris for en sånn type spiller. Vi vurderer ham ganske høyt med tanke på statusen han har i troppen, tilføyer sportssjefen.
Skåleviks agent Stig Lillejord ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger om budet. I august var det Start sin tur til å mislykkes i forsøket på å hente Skålevik bort fra Brann. Da var det 25-åringen selv som takket nei, og heller ønsket å være med rødtrøyene i jakten på seriegull.
Eurosport.no er kjent med at Start fortsatt er interessert i spilleren, men budene fra Sørlands-klubben har latt vente på seg.
Dette sa Skålevik om tlbudet fra Start (saken fortsetter under):

Lokal spiss på radaren

Samtidig som klubber forskøker å lokke Skålevik ut, er Brann selv også på jakt etter forsterkninger i stallen.
Ifølge Bergensavisen er klubben i samtaler med Nest-Sotra om Sondre Liseths tjenester. Også Mjøndalen skal ifølge avisen være interessert i 21-åringen.
Om Skålevik skulle forsvinne ut, er det ikke utenkelig at Branns interesse for den lokale unggutten øker i styrke.
(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12