Amin Askar har ikke trent sammen med resten av laget i løpet av den siste uka. 32-åringen sliter med det ene kneet og nå er kampen mot Vålerenga i fare.

Trener ikke med laget

– Jeg har ikke trent denne uka, så det blir en brutal kamp mot klokka. Jeg prøver å være tilgjengelig for laget. Men jeg regner ikke med at det blir noe fotball. Alt jeg kan gjøre er å krysse fingrene, sier 32-åringen til Eurosport.no.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Han forklarer at han kjente smertene i treningskampen mot Kongsvinger mandag forrige uke og han måtte gå av banen etter 60 minutter og se hjemmelaget vinne 3-1 i Sarpsborg.
– Det er en slags irritasjon i en sene i knehalsen. Den har trøblet litt, så det har vært lite aktivitet på meg.

Håper på publikumsrekord

Sarpsborg ligger rett under Vålerenga med sine fire poeng. Oslo-klubben har på sin side vunnet to av to mulige kamper så langt i sesongen. Søndag kom også beskjeden om at både Abdisalam Ibrahim og nysignerinen Felipe Carvalho, som har vært ute med en hodeskade, er friskmelst og med i troppen som reiser til Østfold.
– Det er tre poeng det hendler om. Det er ikke så bra om vi taper, med seier er vi fremdeles med i toppen. Vi har et godt tak på dem, så de kan forvente en tøff kamp, sier Askar.
Søndag kveld kunne Sarpsborg 08 melde på twitter at det er solgt 5.282 billetter et knapt døgn før kampen. Stadion har kapasitet 6.800 og et fullsatt Sarpsborg Stadion gjør ikke at Askar får mindre lyst til å bli spilleklar.
– Det er en kamp jeg har veldig lyst til å spille. Det kan jo bli publikumsrekord, påpeker han.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53