Populære sporter
All sport
Vis alt

Åpner for Rosenborg-exit: – Jeg tok en risiko

Eirik Fure

Oppdatert 16/12/2018 klokken 17:23 GMT+1

Usikker på fremtiden.

Rosenborg

Foto: Scanpix

Erlend Dahl Reitan etterlyser spilletid hos Rosenborg. 21-åringen har denne sesongen vært involvert i ni Eliteserie-kamper. Totalt står han med 13 kamper i Eliteserien og to mål.
Overfor Adressa forteller høyrebacken at fremtiden hans er uavklart og at han er usikker på hva han vil gjøre.
– Det avhenger av flere ting, deriblant trenersituasjonen. Jeg tok en risiko da jeg ble værende i år, og er usikker på om jeg tar den risikoen igjen. Men vi får prate om det, men jeg forstår at klubben har viktigere ting akkurat nå, sier han til avisen.
Rosenborg har fortsatt ikke funnet noen løsning på trenerspørsmålet, til tross for at de hadde et ønske om å ha en permanent løsning på plass til 1. desember.

Hedenstad foretrukket: – Ikke fått noen forklaring

Vegar Eggen Hedenstad var Kåre Ingebrigtsens førstevalg på backen og under den midlertidige hovedtreneren Rini Coolen har situasjonen vært uforandret.
Hedenstad er i øyeblikket ute av spill på grunn av en operasjon i ankelen, men er forventet tilbake for fullt i månedsskiftet januar/februar i 2019. Spillerne har ferie frem til 21. januar.
Reitan mener han ikke har fått spilletiden han har fortjent. 21-åringen har kontrakt ut 2020.
– Jeg har vært god på trening, og synes jeg har fortjent mer spilletid. Hvorfor vet jeg ikke, for jeg har ikke fått noen forklaring. Men vi skal snakke med Rosenborg om dette og veien videre. Både jeg og klubben er klare på at jeg trenger mer spilletid på høyt nivå, sier spilleren til Adressa.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame