– Vi følger med på sosiale medier og det er store forskjeller på hva folk mener. Og det å få fansen samlet er viktig, da klarer vi dette bedre enn å ikke gjøre det. Supporterne skal få ha meninger om hva de ser, men jobber vi sammen om dette så når vi målet enklere, sier Robert Lauritsen til Eurosport.no.
Han har skrevet et åpent brev til fansen hvor han oppfordrer supporterne om å støtte opp om laget. For klubben betyr supporterne alt, og uten deres støtte blir skipet tøffere å snu. Romerikes Blad omtalte saken først.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Det er klart at vi har fått en del tilbakemeldinger på at dette skal vi snu, vi skal mobilisere, vi skal hjelpe hverandre med å holde oss i Eliteserien. Alle aktiviteten vi har. Vi jobber hardt for å nå målsetningene vi har satt oss og bruker alt det er verdt på å mobilisere og få folk på kampene som kommer til uken. Vi går inn i den viktigste perioden nå.
Les brevet fra LSKs daglige leder:
Hei, alle LSK-venner!
Da er vi der igjen. Der ingen trodde vi skulle være for litt over ni måneder siden. Du husker jo søndagskvelden 3. desember 2017. Vi hadde slått Sarpsborg 08 i cupfinalen, og var fylt med glede, stolthet og optimisme. Vi var norgesmestere og vi trodde alle at pila skulle peke oppover...
Nå har vi spilt 22 serierunder av Eliteserien i 2018. Det har gitt oss fire seire, syv uavgjort, 11 tap og 15. plass i Eliteserien. La det være sagt med en gang: Det er alt for dårlig og langt unna hva vi satte oss som mål.
Vi kan gjerne skylde på uflaks, stang ut og feilaktige dommeravgjørelser, men det hjelper oss lite akkurat nå. Vi er der vi er, og det hjelper ikke å tenke på hva vi trodde og forventet. Vi må stikke finger’n i jorda. Om Eliteserien hadde blitt avsluttet i dag, ville vi ha spilt i OBOS-ligaen i 2019.
Med fartstid som ansatt i LSK siden august 1999, har jeg opplevd flere trenere enn de fleste fotballedere i vår øverste divisjon. Hvert eneste år har jeg håpet, drømt og jobbet for at dette skal bli det året der vi tar det neste steget. Jeg er som leder av klubben enormt skuffet over at vi ligger på direkte nedrykk med åtte serierunder igjen. Akkurat som alle dere andre.
Vi følger selvfølgelig med på alle fronter, og registrerer at mange kjefter og smeller, og mener at folk bør kastes. Som supporter er man i sin fulle rett til å gjøre det. Akkurat som at man hyller spillerne, treneren og laget når det går bra.
Men negative tanker hjelper oss ikke nå.
Nå handler det om at vi alle - står sammen og gir alt. For Lillestrøm Sportsklubb. At vi kjemper, kriger og støtter hverandre.
Trener Jörgen Lennartsson har valgt å kalle neste uke for «mulighetenes uke». Først Tromsø på mandag. Så kvartfinale i cupen mot Bryne på torsdag. Og til slutt Stabæk på søndag.
Vi har et inderlig ønske om at Lillestrøm Sportsklubbs overlevelsesinstinkt igjen skal vise seg fra sin aller beste side. Da trenger vi guts, vilje og råskap fra alle både på banen – og på tribunen.
Det er åtte serierunder igjen. 24 poeng å spille om. De første deles ut når Tromsø kommer på besøk mandag 24. september klokka 19.00.
Hvorfor skal du gidde å ta turen – i fare for å bli skuffet enda en gang?
La meg sitere oppfordringen som tidligere leder i Kanari-Fansen, Petter Olafsson, kom med til en LSK-supporter på Twitter søndag kveld:
Du skal møte opp fordi dette er livet ditt. Du skal møte opp fordi du ikke er en mann som gir faen når alt butter imot. Du skal møte opp fordi du er Lillestrøm.
For egen del vil jeg legge til: Du skal ikke bare møte opp fordi dette er en del av livet ditt, men fordi det er en del av sjela di, og fordi man GIR ALT for en klubb som betyr veldig mye for veldig mange!
Med sportslig hilsen for Lillestrøm Sportsklubb
Daglig leder Robert Lauritsen
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05