• Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Etter å ha fått kontrakten terminert med østerriske Sturm Graz er Martin Rønning Ovenstad på jakt etter ny klubb.
Tirsdag trente han med gamleklubben Strømsgodset. En overgang til drammenserne er aktuelt, men 24-åringen ville ikke kommentere noe da. Hvor ferden går videre er usikkert. I tillegg til Godset er Mjøndalen et alternativ ifølge Drammens Tidende. Ovenstad avslører også at en dansk klubb er interessert og at det kan være aktuelt å reise ned for å besøke klubben. Spilleren forklarer at han takket nei til Sarpsborg 08 og Sandefjord i sommer ettersom han følte at klubbene ikke passet ham.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Overfor Eurosport.no tirsdag la han ikke skjul på hva som er viktigst for ham nå.
– Mitt ønske er å spille fotball egentlig. Jeg vet ikke hvor det blir, men at det kommer til å skje noe i løpet av noen dager er ganske sikkert, sa Ovenstad da.
  • Se Strømsgodset - Start søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Se intervjuet med Ovenstad tirsdag. Saken fortsetter under videoen:
Nå kan ting drøye ennå litt mer. Ifølge Drammens Tidende kan han signere for en norsk klubb innen 10. september. Selv kunne han ha tenkt seg å komme tilbake til norsk fotball.
– Man må se an muligheten man har og velge ut fra det beste for meg. Det er ikke noe å utelukke, nei, fortalte Ovenstad til Eurosport.no.
Godset-treneren ville ikke utelukke en retur til Godset tirsdag.
– Jeg har skjønt dette. Han var veldig positiv selv. Jeg har snakket med han flere ganger, men det er en timing på alt. Så får vi se hva som skjer. Men som du sier, man vet at ting skjer veldig fort i fotball og både det ene og andre kan skje, så vi får vente og se. Foreløpig er det bare for å trene, sa Bjørn Petter Ingrebretsen til Eurosport.no.
Ovenstad var forøvrig på lån til Stabæk i vårsesongen, men klubben ønsket ikke å forlenge lånet bekreftet sportssjef Inge André Olsen til Eurosport.no i forrige uke.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne videoen fra Deadline Day-sendingen?
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43