Populære sporter
All sport
Vis alt

Adegbenro misfornøyd med tiden i Rosenborg: – Jobber for å bli bedre

Marte Nyløkken Helseth

Publisert 16/03/2018 klokken 19:37 GMT+1

Samuel Adegbenro er ikke fornøyd med det han selv har levert i Rosenborg-drakten så langt. Nå kjenner han på scoringspresset.

Samuel Adegbenro

Foto: Scanpix

– Jeg har ikke scoret så mye i ligaen, men jeg jobber for å bli bedre. Det er ingen spillere som kan være 100 prosent fornøyde, man må fortsette å jobbe for å bli bedre i hver kamp, sier Adegbenro til Adressa.
Han er klar på at han ikke er fornøyd med det han har levert i Rosenborg så langt.

Kjenner på scoringspresset

Nigerianeren ble hentet fra Viking, som rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, i fjor sommer og markerte seg spesiellt godt da han ble match-vinner i Europaliga-playoffen mot Ajax, og fulgte opp med to nye mål på hjemmebane.
Men i serien har det ikke gått like bra for 22-åringen. I løpet av høstsesongen fant han veien til nettmaskene to ganger i Eliteserien med ett mål mot Tromsø og ett mot Strømsgodset. Nå innrømmer han at han kjenner på scoringspresset.
– Ja, alle angripere gjør det. For uten å score kan vi ikke vinne, sier han til avisen.
Dette var noe Rosenborg ikke klarte å gjøre i den første seriekampen mot Sarpsborg 08 etter å ha tapt 1-0 på bortebane, i en kamp der Adegbendro fikk tilliten i 90 minutter.

– Han trenger tid

Adegbenro forteller at han får mye støtte og god oppfølging fra Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen og beskriver han nærmest som en far som ringer han ofte og stopper treningene for å kunne forklare han mener nigerianeren bør forbedre seg på. Ingebrigtsen tror 22-åringen trenger tid for å finne scoringsformen.
– Som flere andre, kom Samuel først til sommeren. Det tar litt tid for de nye spillerne å tilpasse seg. Men jeg synes det har sett bra ut i vinter, sier han.
  • Lørdag tar Rosenborg imot Kristiansund BK 18.00, den kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame