Scanpix

Zekhnini har signert for Serie A-klubb – dette er draktnummeret han har valgt

Zekhnini har signert for Serie A-klubb: – Jeg er veldig glad for å være her

17/07/2017 16:54Oppdatert 17/07/2017 17:31

Fiorentina bekrefter at de har kjøpt Rafik Zekhnini.

Spilleren skulle i dag gjennomføre den medisinske testen og forhandle frem sine personlige betingelser.

– Glad for å være her

Nå er det klart at 19-åringen har signert under en femårskontrakt med klubben og binder seg dermed til klubben frem til 2022. I Fiorentina skal han bære draktnummer 21. Overgangssummen skal ligge på 15 millioner kroner, men med prestasjonsbaserte bonuser. Det vil si at totalsummen kan bli opp mot 20 millioner kroner. 19-åringens lønn skal trolig ligge på rundt 700.000 kroner i måneden.

Etter kampen mot Viking, uvitende om hva som foregikk i kulissene, la ikke 19-åringen skjul på at han kunne tenke seg å spille for klubben.

– Det er noe som jeg har drømt om siden jeg var seks år. Det hadde vært en drøm som ville gått i oppfyllelse. Så får vi se hva det ender opp med. Jeg trives godt i Odd, men jeg har en drøm, som alle andre, om å spille i utlandet. Den håper jeg går i oppfyllelse en eller annen dag, sa Zekhnini til Eurosport da.

– Det er en kul liga og moro å se på. Det er bra trøkk på tribunen, fortsatte stortalentet.

– En fantastisk liga

Like etterpå bekreftet Odds leder Einar Håndlykken at klubbene var enige om en overgangssum med Fiorentina.

Fotballekspert Christian Gauseth er begeistret etter at det ble klart at Fiorentina blir 19-åringens ny arbeidsgiver.

– Serie A er en fantastisk liga. Fiorentina er en voldsom stor klubb. Firenze er fotballgal. Å få en overgang der for en ung gutt er enormt, sa Gauseth under Fotballrunden søndag kveld.

– Jeg opplever at Fiorentina i stor grad kjøper et potensial. For det han har levert i år har ikke vært all verden, men du ser det i glimt som i fjor i Europacupen, sa Gauseth.

0
0