Det ble stor oppstandelse da Strømsgodset-målvakt Espen Bugge Pettersen viste finger til egne fans tidlig i mandagens kamp mot Molde. Supporterne gikk hardt ut etter kampen, og krevde en beklagelse fra 37-åringen.
Den fikk de tirsdag formiddag, dog ikke uten forbehold:
– Jeg beklager for at jeg overreagerte i går, jeg skulle ikke gjort det. Samtidig er jeg opptatt av at vi skal prøve å skape god stemning her på stadion. Jeg føler at det har vært mye negativitet over en veldig lang periode, ikke bare i år men i fjor også. Jeg håper dere kommer på kamp for å hjelpe oss og ikke rive oss ned. Det er mitt budskap til dere. Kom og støtt oss, ikke riv oss ned, sier Bugge Pettersen til klubbens egen Twitter-konto.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Beklagelsen settes pris på av leder i Godsetunionen Thor Arne Hansen, som overfor Eurosport.no sier de nå ønsker å legge situasjonen bak seg.
– Jeg synes det er bra at han velger å gjøre det. samtidig har det vært stor frustrasjon denne sesonen og da skjer ting i kampens hete. Men vi som supportere må også gå i oss selv. De som slenger med leppa skal tenke på at det skal være bra for familier og andre og gå på fotballkamp. Vår jobb er først og fremst å få laget til å føle at vi støtter dem. Jeg vil bare oppfordre folk til å tenke seg om. Vi må sørge for at spillerne ikke føler seg utrygge eller nervøse av å stå foran oss, sier Hansen.
Se beklagelsen fra den tidligere Sandefjord- og Molde-keeperen her:
Her kan du se den mye omtalte situasjonen:
Strømsgodsets neste kamp er borte mot Lillestrøm førstkommende lørdag kl. 17.30. Den ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22