Året 1996 har fått frem det som beskrives som en gullgenerasjon Tromsø med Runar Espejord, Ulrik Yttergård Jenssen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Jostein Gundersen og Fredrik Michalsen.
I motsetning til sine jevnaldrende har sistnevnte i denne gruppen tatt et noe uventet valg da han onsdag skrev under for 3. divisjonsklubben Fløya.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53

Ønsket selv å avslutte avtalen med Tromsø

Fredrik Michalsen har de siste sesongene vært å se i Tromsøs A-lagsstall og har fått sjansen flere ganger i Eliteserien. Men i en alder av 21 år ønsker han å trappe ned satsingen.
Etter treningsleir med Tromsø-stallen i Spania ble det klart at klubben ville avslutte avtalen med 21-åringen etter et ønske fra spilleren selv.
– Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, men nå er det viktig å spille mye, og det tror jeg at jeg får i Fløya. Jeg legger ikke skjul på at valget om å prioritere bort den profesjonelle fotballkarrieren er utradisjonelt, men det blir fint for meg å få spille fotball på et ok nivå, og fortsatt prioritere karriere og jobb. Å få brukt hodet trigger meg, sier Michalsen til iTromsø.

Vil har mer tid til jobb

Den ferske Fløya-spilleren er godt i gang med økonomistudiene og er involvert i selskapet Napoleon Invest som blant annet driver eiendomsutvikling. Til avisen uttaler Michelsen at han ønkser å utvikle seg innenfor den karrieren han har valgt og synes det er inspirerende.
Avtalen med 3. divisjonsklubben ble skrevet under tirsdag kveld, onsdag uttalte en fornøyd Fløya-trener til iTromsø at han har fått en allsidig spiller i Michaelsen.
– Vi får en utrolig god fotballspiller som kan spille på midtbanen, og være en backupløsning på stopperplass. Han er sterk fysisk og kommer fra et godt miljø i TIL, sier han.
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27
Eliteserien
Fire strake uten seier for formsvake Vålerenga
15/08/2021 PÅ 18:51