Med syv kamper igjen før jul nærmer Milan Jevtovic' låneavtale seg slutten. Onsdag skriver Adressavisen at representanter for angrepsspilleren skal ned til Tyrkia og Antalyaspor for å avklare spillerens fremtid.
Jevtovic selv legger ikke skjul på at han ønsker å bli i klubben. Spesielt ettersom han har fått på plass familien i Trondheim. Men først og fremst vil han ha fotballfremtiden avklart.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
  • Se Rosenborg – Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

– God dialog

– Agentene mine reiser til Tyrkia nå på et femdagers opphold for å snakke med Antalyaspor om min situasjon. Klubben har skiftet trener siden jeg ble hentet til klubben, og kanskje den nye treneren der nede vil gi meg en sjanse, sier Jevtovic i Adressavisen onsdag.
I Rosenborg er angrepsspillerens tjenester sterkt ønsket. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye forteller at de er kontakt mellom partene om en mulig overgang.
– Dialogen er særdeles god, men Jevtovic er ikke vår spiller, så Antalyaspor er i førersetet sånn sett. Men der er som sagt dialogen oppe og går, sier Bjørnebye til Adressavisen.
Saken fortsetter under videoen:

Her raser Brann-spillerne etter kontroversiell scoring

– Dumt for meg

Etter at Rosenborg kjøpte Samuel Adegbenro er det blitt mindre spilletid på Jevtovic, som i utgangspunktet ble hentet på lån fordi Yann-Erik de Lanlay ble skadet før sesongen. For der serberen var toneangivende og en spiller som avgjorde kamper, er han nå mer inn og ut av laget. 3-0 scoringen mot Brann var den første fulltrefferen siden scoringen mot Vålerenga i cupnederlaget. En halvannen uke etter at Adegbenro kom til klubben.
Jevtovic er usikker på hva kjøpet av Adegbenro vil si for ham og innrømmer at det har preget ham. Feiringen mot Brann var svært behersket.
– Kjøpet av Samuel var isolert sett dumt for meg, og har gått ut over spilletiden min. Men jeg har likevel ingen problem med det, og mener det er bra at RBK hentet ham. Gode spillere gjør meg bedre. Jeg kom hit for å spille i Europa, og det hadde vi ikke gjort uten Samuel. Jeg takker ham for målene mot Ajax, forklarer Jevtovic.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19