Lillestrøm - Viking 1-0:
– Jeg er skuffet. Vi hadde ett poeng, men vi var for naive til å beholde det, fortalte Ian Burchnall til Eurosport etter kampen.
Viking hadde et poeng i lommen mot Lillestrøm, men på overtid dukket Aleksander Melgalvis opp og sikret hjemmelaget seieren med en skikkelig perlescoring.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Se den vakre fulltrefferen her. Saken fortsetter under videoen:

Melgalvis sikrer LSK-jubel på overtid med perlescoring

– Det er skoleguttfeil

Igjen måtte Viking-treneren se at laget rotet vekk poeng. Istedenfor å nærme seg bunnkollegaene Tromsø, Kristiansund og Strømsgodset, som står med 13 poeng, måtte Burchnall se at Viking fortsatt står med åtte fattige poeng etter 13 kamper. Treneren var ekstremt misfornøyd med måten laget opptrådte mot slutten av kampen og slaktet spillerne etter kampslutt.
– Vi hadde et frispark med et minutt igjen og en mulighet til å flytte fram folk. I stedet valgte vi å slå til en som var én mot fire, og så blir vi kontret på. Det er skoleguttfeil. Jeg forventer at vi skal holde på poenget med et minutt igjen å spille, men det ser ikke ut til at vi klarte å gjøre det, fortsatte Burchnall.
– Hva gikk gjennom hodet ditt da du så det på slutten?
– Jeg kunne se det komme. Det kom litt i løpet av den andre omgangen. Vi ble litt dype og det var derfor vi puttet på en ekstra spiss slik at vi skulle komme høyere i banen. Jeg følte de hadde noen sjanser. De traff treverkeret to ganger slik at vi hadde litt flaks. Du kan ikke ha slik flaks så lenge for så å spille naivt mot slutten, svarte Viking-treneren.

– Det var en kjedelig kamp. Veldig kjedelig

For det ville vært et sterkt bortepoeng på Åråsen for Viking, men heller ikke vertenes spill imponerte gjestenes trener. Etter tiraden mot eget lag var det kampen og LSKs prestasjoner som fikk høre det.
– Det var en kjedelig kamp. Veldig kjedelig. Lillestrøm lå bakpå. De kom litt mer med etter pause. Vi hadde ballen, men klarte ikke å få noe trykk. Nøytrale tilskuere ville kjedet seg om de måtte se dette, sa Burchnall til Eurosport.
Viking-keeper Iven Austbø måtte bare se at Melgalvis' fulltreffer suste i mål via stangen. Han var sjanseløs på scoringen.
– Vi slipper inn igjen mot slutten slik vi har gjort tidligere, sa Austbø til Eurosport.
Slik opplevde han sluttminuttene som endte med balengs og Viking-tap.
– Vi er ikke smarte nok og klarer ikke å holde i ballen. Vi skal bare dra ut den tiden og få med oss ett poeng. Det er bra å få med oss poeng her, men så blir det slik det blir, sier Austbø.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09