Stavanger Aftenblad skriver tirsdag at Guessan Ghislain vil bli Vikings neste signering. Spilleren gjennomgikk den medisinske testen tidligere på dagen.
Det norske overgangsvinduet er stengt, men klubben skal ha fått positive signaler fra Norges Fotballforbund om å hente spilleren som for øyeblikket er klubbløs. Angriperen spilte sin siste kamp i juni.
– Det gjenstår et par ting. Vi må få bekreftet at overgangen er ok. Spilleren må også signere avtalen ut sesongen. Dessuten gjenstår et par småting i kontrakten, sier sportssjef Bård Wiggen til Aftenbladet.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00

Har jaktet spilleren i flere uker

Vikings sportssjef var på plass i Stavanger sammen med spilleren og hans agent.
Avisen erfarer at klubben var i dialog med spilleren på det norske overgangsvinduets siste dag, men da kom man ikke til enighet om en avtale. Angriperen skal ha vært kikkerten til Ian Burchnall i flere uker, og alt tyder dermed på at de vil offentliggjøre overgangen innen kort tid. Ifølge Wiggen har Ghislain vært tilknyttet akademiet til franske Nantes i ti år.
De siste årene har angriperen spilt fotball på øverste nivå i Algerie. Spissen scoret ni mål for RC Arbaâ på 16 kamper fra start i 15/16-sesongen, før han ble lånt ut til toppklubben USM Alger i fjor. Der scoret han fire mål på 13 kamper fra start, og ble brukt som innbytter i ti matcher.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52