Torsdag ettermiddag meldte klubben på sin hjemmeside at 19-årige Tore André Sørås har signert kontrakt for Viking.
Midtbanespilleren ble fristilt fra sin kontrakt med 2. divisjonsklubben Follo på grunn av klubbens økonomiske situasjon, og var på jakt etter en ny klubb.
– Det var en kombinasjon som gjorde at jeg valgte Viking. Klubben satser på unge spillere, de bygger et nytt lag, og jeg har et godt inntrykk av alt rundt her, forteller Sørås til sin nye klubbs hjemmeside.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
(Artikkelen fortsetter nedenfor)
19-åringen var på prøvespill i Stavanger forrige uke, og har nå signert en kontrakt som går ut 2020. Det er Vikings sportssjef, Bård Wiggen, fornøyd med.
– Han har et veldig stort potensiale. Tore André er en veldig spennende spiller, og fysikken taler definitivt til hans fordel, forteller Wiggen.
I løpet av sin tid i Follo spilte unggutten 40 kamper for Follos a-lag, i tillegg til at han noterte seg for to scoringer. Nå er 19-åringen klar for å gjøre sitt for at Viking unngår nedrykk, og sportssjefen utelukker ikke at unggutten kan få tilliten ganske snart. Kanskje allerede i neste hjemmekamp 6. august, når Viking tar imot Lillestrøm.
I løpet av den siste måneden har Stavanger-laget sikret seg spillerne Sime Gregov, Fredrik Torsteinbø og Tommy Høiland.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38