• Se Vålerenga – Molde søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Samúel Fridjónsson har signert for fire nye år med Vålerenga, ut 2021. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside onsdag.
Den talentfulle VIF-spilleren har fått mye tillit av Ronny Deila i høst og vist frem ferdighetene sine etter å ha fått en trøblete start på karrieren i klubben der han skadet korsbåndet. To scoringer er det blitt på islendingen. Nå er han glad for å ha spikret fotballfremtiden de fire neste årene.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Jeg er veldig glad for å ha forlenget avtalen med Vålerenga. Det er en klubb jeg trives svært godt i, med et trenerapparat som jeg vet kan bidra til å utvikle meg videre, sier Fridjónsson til Vålerengas hjemmeside.
Med fremtiden i boks har islendingen pekt ut nye mål. Med aldersbestemte kamper for hjemlandet sitt drømmer han nå om en plas i troppen til neste års VM.
– Jeg skal gjøre mitt beste for å komme med dit, ingen tvil om det. Det handler om å jobbe hardt hver dag, og det skal jeg selvfølgelig gjøre, sier Fridjónsson.
Trener Ronny Deila er strålende fornøyd med å ha landet signaturen til islendingen og håper samtidig at spill i Vålerenga kan sikre 21-åringen VM-deltakelse i Russland for hjemlandet sitt.
– Samúel har en enorm arbeidskapasitet og noen veldig fine ferdigheter. Det er en spiller vi kommer til å ha stor glede av i Vålerenga, og vi skal gjøre vårt for at han når målene sine om spill for Island i neste års VM-sluttspill, sier Deila til klubbens hjemmeside.

Se hvordan Vålerenga ydmyket Viking

Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27