Søndag spiller Christian Grindheim sin siste hjemmekamp i Vålerenga mot Odd. Det melder klubben på sin hjemmeside. Kontrakten til kapteinen går ut etter sesongen og Vålerenga-trener Ronny Deila bekrefter at den ikke blir fornyet.
– Christian Grindheim er en av de beste spillerne jeg har trent, og han har vært en viktig spiller for Vålerenga i mange sesonger. Det var ingen lett avgjørelse å ta, men vi må tenke på framtida utover de neste par sesongene, sier Deila til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Hvor veier videre går for Grindheim er usikkert, men gamleklubben Haugesund var tidligere i høst positiv til samtale noe 34 åringen ikke var avvisende til.
– Hvis Christian skal hjem, er det gledelig for folk i Haugesund. Da kan vi få en sjanse til å få ham tilbake. Men det må stemme med alt, sa trener Eirik Horneland til Haugesunds Avis da.
Grindheim har hatt to perioder i klubben. Den første startet i 2005 da han gikk fra Haugesund til Oslo-klubben før ferden gikk videre til Heerenveen. I 2013 returnerte han til klubben fra FC København og ble gjort til kaptein av daværende trener Kjetil Rekdal. Med Vålerenga har Grindheim vunnet både Eliteserien og cupen.
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 PÅ 13:07
Eliteserien
Spissreserven skal krige seg inn i laget: – Vil ikke være et andrevalg for evig
02/04/2022 PÅ 10:28